Connect with us

Παναχαϊκή

Γ. ΤΑΤΣΗΣ: “Να εμφανιστούμε ουσιαστικοί”

Published

on

 

Media day η σημερινή και ο έμπειρος τεχνικός της Παναχαϊκής Γιάννη Τάτσης μίλησε για το αυριανό σημαντικό παιχνίδι με τον Ολυμπιακό Β.

Ο έμπειρος τεχνικός τόνισε ότι πρέπει να εμφανιστούμε όσο γίνεται καλύτεροι σε άμυνα και επίθεση και η κοκκινόμαυρη ομάδα να είναι πιο ουσιαστική.

Αναλυτικά:

«Παίζουμε ένα παιχνίδι το οποίο πρέπει να εμφανιστούμε όσο γίνεται καλοί σε άμυνα και επίθεση. Προερχόμαστε από μια καλή εμφάνιση στην Καλαμάτα αλλά δεν πήραμε το αποτέλεσμα που αξίζαμε και αυτό που μας έλειψε κάποιες στιγμές ποιότητας ή επιπολαιότητας να κάνουμε μια τελική πάσα να βάλουμε ένα γκολ κάτι το οποίο φυσικά δεν θα το θέλαμε για αύριο και θα θέλαμε μαζί με την καλή εμφάνιση να έχουμε και την ουσία. Καλή εμφάνιση σημαίνει τις παραμέτρους καθαρίζω ένα παιχνίδι σε άμυνα και επίθεση στις στατικές φάσεις και να εμφανιστούμε εκεί όσο γίνεται πιο ουσιαστικοί. Συνεχίζουμε την προσπάθεια με δουλειά και υπομονή.

Ο Ολυμπιακός κάνει πορεία πρωταθλητισμού και εάν δεν είχε τους -10 θα ήταν ψηλά αλλά εμείς δεν έχουμε περιθώρια να σκεφτόμαστε τίποτε άλλο από το να βλέπουμε όλα τα παιχνίδια το ίδιο όπως είδαμε τη Καλαμάτα τον Ιωνικό που απέναντι τους σταθήκαμε επάξια. Το ίδιο θέλουμε να κάνουμε και αύριο, όλα τα παιχνίδια είναι σημαντικά και με προβληματίζουν.

 

Ροή ειδήσεων

Advertisement