Connect with us

Πάτρα - Δ. Ελλάδα

ΠΑΤΡΑ: Υπάρχουν ασύλληπτα μέλη της συμμορίας των ΑΤΜ

Published

on

Τρία τουλάχιστον μέλη της συμμορίας που ανατίναζε τραπεζικά ΑΤΜ και σε πόλεις της Πελοποννήσου (δύο φορές στην Αιγιάλεια, δύο στην Ηλεία, μία στην Πάλαιρο Αιτωλοακαρνανίας) παραμένουν ασύλληπτα!

Οι διωκτικές Αρχές της Αττικής, σε συνεργασία με τις αντίστοιχες της Δυτικής Ελλάδας, επεξεργάζονται κάθε στοιχείο που έχουν στην διάθεσή τους για τους ασύλληπτους δράστες, ώστε να εξαρθρωθεί πλήρως η εγκληματική οργάνωση στην οποία μετείχε ο γνωστός τράπερ Don Leon.

Αξίζει επίσης να σημειωθεί και κάτι που πέρασε απαρατήρητο και αφορά τον τρόπο που η αδίστακτη συμμορία έπεσε στα δίχτυα της Ασφάλειας Αττικής.

Οι δράστες των πέντε χτυπημάτων που έγιναν στην ευρύτερη περιοχή μας, άφησαν στους τόπους των ανατινάξεων χρήσιμα στοιχεία προς αξιοποίηση, που συμπεριλήφθηκαν φυσικά στις δικογραφίες οι οποίες σχηματίστηκαν από τα Τμήματα Ασφαλείας Αιγίου, Ηλιδας και Ακαρνανίας. Από την ώρα που στα ίχνη των μελών της συμμορίας βρίσκονταν η Δίωξη Εγκλημάτων κατά Ζωής και Ιδιοκτησίας της Δ/νσης Ασφαλείας Αττικής, όλες οι δικογραφίες κατέληξαν εκεί, που έγινε επεξεργασία των στοιχείων που εμπεριείχαν οι φάκελοι, γεγονός που διευκόλυνε τους άνδρες της να οδηγηθούν στη σύλληψη του τράπερ και των συνεργατών του.

Οι διωκτικές Αρχές κάνουν λόγο για τρεις τουλάχιστον ασύλληπτους δράστες, διότι από τα βίντεο που έχουν στη διάθεσή τους έχει προκύψει από τους σωματότυπους ότι σε κάθε «επιχείρηση» ανατίναξης συμμετείχαν διαφορετικές τριάδες. Συνεπώς έχει εκτιμηθεί από τις διωκτικές Αρχές ότι ο συνολικός αριθμός των μελών της συμμορίας ανέρχεται σε 7-8 άτομα, που μέχρι στιγμής οι συλληφθέντες αρνούνται να κατονομάσουν…

Ροή ειδήσεων

Advertisement