Connect with us

Χωρίς κατηγορία

Η ανάρτηση του Ιάσονα Φωτήλα για τα ανθρώπινα δικαιώματα

Published

on

Με αφορμή την χθεσινή επέτειο της έγκρισης της Οικουμενικής Διακήρυξης των Δικαιωμάτων του Ανθρώπου, το 1948, ο Ιάσονας Φωτήλας, έγραψε σε σχετική ανάρτησή του τα εξής:

«Η ημέρα των Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων μάς υπενθυμίζει ότι τα δικαιώματα των ανθρώπων είναι οικουμενικά, αδιαίρετα, αναφαίρετα, αλληλοεξαρτώμενα και αλληλένδετα. Τα ανθρώπινα δικαιώματα δεν μπορούν να θεωρούνται δεδομένα πρέπει να προστατεύονται συνεχώς».
Συμφωνούμε απολύτως με τον Αχαιό βουλευτή της Νέας Δημοκρατίας, αν και σε πλείστες περιπτώσεις τα ανθρώπινα δικαιώματα μόνο δεδομένα δεν θεωρούνται.
«Δεν χρειαζόμαστε ένα «συνέδριο-φιέστα του αρχηγού», τόνισε αναφερόμενος στο επικείμενο συνέδριο ο Διονύσης Τεμπονέρας, επισημαίνοντας ότι «ο νυν ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ έχει εξαντλήσει τα ιστορικά και πολιτικά του «όρια» ανέφερε κατά την τοποθέτησή του από το βήμα της Κεντρικής Επιτροπής του ΣΥΡΙΖΑ Προοδευτική Συμμαχία. «Ο «νέος ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ» οφείλει να είναι ένα κυβερνητικό κόμμα και όχι ένα κόμμα της διαμαρτυρίας και της περιχαράκωσης», υποστήριξε, ζητώντας παράλληλα να διευκρινιστούν οι όροι διεξαγωγής του Συνεδρίου.

Ροή ειδήσεων

Advertisement