Connect with us

Ερασιτεχνικό

ΠΗΓΑΣΟΣ: “Μην εκλαμβάνεται ως αδυναμία το ότι δεν μιλάμε για την διαιτησία”

Published

on

Ανακοίνωση εξέδωσε η διοίκηση του Πήγασου Μπεγουλακίου για την διαιτησία του Κωνσταντίνου Βαβαρούτα στο εντός έδρας ματς με τη Νίκη Προαστίου. Ο ρέφερι έδειξε την κόκκινη κάρτα στον Νίκο Αποσκίτη με τους βυσσινί να διαμαρτύρονται γι’ αυτή την απόφαση.
Στον επίλογο αυτής της ανακοίνωσης ο Πήγασος αναφέρει ότι η μορφή της έχει να κάνει με την προειδοποίηση και πάντα με καλή διάθεση προς όλους
Αναλυτικά η ανακοίνωση:
“Αρχή της Διοίκησής μας είναι να μην μιλάμε ποτέ για την διαιτησία γιατί ίσως ως ρομαντικοί του αθλητισμού θεωρούμε ότι στα ερασιτεχνικά και παιδικά πρωταθλήματα δεν υπάρχει δόλος η όφελος.
Δυστυχώς όμως όλο αυτό εκλαμβάνεται ως αδυναμία και κάποιοι θεωρούν ότι αδιαφορούμε για ότι συμβαίνει.
ΚΑΝΕΤΕ ΤΕΡΑΣΤΙΟ ΛΑΘΟΣ.
Με χαρά και με τεράστια θέληση για βοήθεια στην προσπάθεια που κάνει η επιτροπή διαιτησίας για την δημιουργία νέων διαιτητών μιλήσαμε σε νέους αθλητές μας αν τους ενδιαφέρει να ασχοληθούν με την διαιτησία,τι δυνατότητες μπορούν να έχουν και πόσο σπουδαίο είναι να είσαι μέρος του παιχνιδιού και από αυτή την πλευρά,τον ρόλο του διαιτητή.
Προσέξτε!Όχι πρωταγωνιστής,μέρος του παιχνιδιού με έναν διαφορετικό ρόλο.
Παρατηρήσαμε από την αρχή της χρονιάς ότι φέτος τα πράγματα δεν πάνε καλά και κάθε αγωνιστική έχουμε παρατράγουδα.
Αποκορύφωμα όλων αυτών είναι ο διαιτητής της χθεσινής αναμέτρησης (δεν θα αναφέρουμε το όνομα του γιατί γνωστό έστω και αρνητικά δεν θα τον κάνει ο Πήγασος,τον έκαναν άλλοι ηδη) που η συμπεριφορά του μας βάζει να σκεφτόμαστε “διαφορετικά”.
Απευθυνόμαστε λοιπόν προς την επιτροπή διαιτησίας:
Κάντε σεμινάρια,προβάλλετε φάσεις από αγώνες,μιλήστε τους και δώστε βάση στην εκπαίδευση τους και στην συμπεριφορά τους γιατί η κατάσταση έχει αρχίσει και μας ενοχλεί.
Η ανακοίνωση έχει την μορφή προειδοποίησης και με καλή θέληση προς όλους.
Υ.Γ. Ένα βίντεο δεν αποτυπώνει πάντα την πραγματικότητα. Επίσης οποίος επιθυμεί μαθήματα υποκριτικής ας ψάξει κάτι εκτός αθλητισμού.

Ροή ειδήσεων

Advertisement