Connect with us

Ποδόσφαιρο

Κύπελλο Ελλάδας: Χωρίς οπαδούς τα παιχνίδια των ομάδων της Super League 1

Published

on

Χωρίς οπαδούς θα γίνουν τελικά και τα παιχνίδια για τη φάση των “16” στο Κύπελλο Ελλάδας, στο πλαίσιο των μέτρων της κυβέρνησης για την αντιμετώπιση της οπαδικής βίας στα γήπεδα της χώρας.

Μετά την αρχική άγνοια που εξέφρασε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, Παύλος Μαρινάκης, για τα παιχνίδια στο Κύπελλο Ελλάδας, η νέα ενημέρωση αναφέρει ότι οι ομάδες της Super League 1, δεν θα έχουν οπαδούς ούτε στις αναμετρήσεις για τη δεύτερη τη τάξει ποδοσφαιρική διοργάνωση.

Αντίθετα, οι ομάδες της Super League 2, που συνεχίζουν στο Κύπελλο Ελλάδας θα μπορούν να έχουν τον κόσμο στο πλευρό τους και έτσι, οι αναμετρήσεις Καλλιθέα – Παναιτωλικός και Νίκη Βόλου – Λεβαδειακός θα γίνουν κανονικά με οπαδούς στις εξέδρες.

Πιο συγκεκριμένα, από την κυβέρνηση επισημαίνεται ότι το μέτρο της απαγόρευσης διάθεσης εισιτηρίων και της παρουσίας θεατών έως και τις 12 Φεβρουαρίου 2024, όπως προβλέπεται και στην Πράξη Νομοθετικού Περιεχομένου, ισχύει και στους αγώνες ποδοσφαίρου του Κυπέλλου Ελλάδος, καθώς και σε φιλικούς αγώνες, εφόσον η γηπεδούχος ομάδα συμμετέχει στο επαγγελματικό πρωτάθλημα της Α1 εθνικής κατηγορίας ανδρών (Super League 1) της περιόδου 2023-2024.

Ροή ειδήσεων

Advertisement