Connect with us

Παναχαϊκή

Ζητείται νίκη επειγόντως

Published

on

Η Παναχαϊκή υποδέχεται αύριο την Καλλιθέα και χρειάζεται πάση θυσία «τρίποντο»

ΤΟΥ ΤΑΣΟΥ Α. ΑΓΓΕΛΟΠΟΥΛΟΥ

Ολοκληρώθηκε ένας ολόκληρος γύρος στον Νότιο όμιλο της Super League 2 και η Παναχαϊκή δυστυχώς είναι από τις ομάδες που ακόμα δεν έχει πάρει νίκη καθώς μετράει πέντε μόλις ισοπαλίες.

Και αν δούμε γενικότερα πόσες ομάδες είναι στην θέση της Παναχαϊκής πραγματικά είναι λυπηρό.

ΟΛΟΙ ΜΕΤΡΟΥΝ «ΤΡΙΠΟΝΤΑ»

Στη Super League 1 όλες οι ομάδες μετράνε νίκες, στην Γ’ Εθνική μόνο το Μεσολόγγι δεν έχει ακόμα πάρει «τρίποντο» στον 3ο όμιλο και ο Μαγνησιακός από τον 2ο που αποχώρησε από το πρωτάθλημα. Ακόμα και η Φήκη που αποχώρησε είχε κάνει δύο νίκες. Μην πάμε στο τοπικό πρωτάθλημα γιατί και εκεί θα απογοητευτούμε και μάλιστα πολύ. Αύριο οι κοκκινόμαυροι καλούνται να πάρουν πάση θυσία τη νίκη απέναντι σε μια δυνατή ομάδα όπως είναι αυτή την χρονική στιγμή η Καλλιθέα.

ΠΑΝΤΑ ΣΤΟΧΟΣ ΤΟ “ΤΡΙΠΟΝΤΟ”

Η Παναχαϊκή όμως είναι ένας σύλλογος που πρέπει πάντα να έχει στόχο τη νίκη ακόμα και σε αυτή την κατάσταση που βρίσκεται και αυτό πρέπει να το εμπεδώσουν οι κοκκινόμαυροι και εκτός αγωνιστικού χώρου θα πρέπει να βγαίνουν «ματωμένοι» όπως έγινε στο εντός έδρας παιχνίδι με τον Ιωνικό με τον Μασούρα που δίνει πραγματικές μάχες εντός των αγωνιστικών γραμμών. Σήμερα είναι η τελευταία προπόνηση για την Παναχαϊκή και ο Γ. Τάτσης μετά το τέλος θα ανακοινώσει την αποστολή. Εκτός θα είναι οι τραυματίες Μούλντερ, Ιατρούδης, Αποστολόπουλος και Κούτσιας.

 Έχουν αποχωρήσει ήδη έξι

Έξι ποδοσφαιριστές έχουν ήδη αποχωρήσει και αυτοί είναι οι Ανθουλάκης, Αντωνιάδης, Λοττίν, Πιτατζής, Μαγκράτζε και Πετσίτης.

Όσο για το πόσοι ακόμα θα αποχωρήσουν αυτό θα εξαρτηθεί από ποιους ποδοσφαιριστές θα πάρει αλλά και πόσους σε αριθμό.

 Βαθιά το χέρι στην τσέπη

Εάν πραγματικά οι άνθρωποι που διοικούν την Παναχαϊκή θέλουν να παραμείνει στην κατηγορία πρέπει να βάλουν βαθιά το χέρι στην τσέπη. Είναι που είναι αρκετά δύσκολο κάποιος καλός παίκτης να έρθει στην Παναχαϊκή που βρίσκεται στην τελευταία θέση, αν δεν δοθούν αρκετά χρήματα τότε μην περιμένουμε κάποιους που θα κάνουν τη διαφορά.

 Σήμερα η media day

Σήμερα θα πραγματοποιηθεί η media day όπου ο Γιάννης Τάτσης στις 10:15 π.μ. στα γραφεία της ΠΑΕ θα παραχωρήσει συνέντευξη στους δημοσιογράφους που καλύπτουν το ρεπορτάζ.

 Live με την Καλλιθέα

Το κανάλι της Super League 2 στο You Tube πλέον θα είναι συνδρομητικό και θα κοστίζει 2,99 ευρώ το παιχνίδι.

Με τη χρέωση μόλις στα 2,99 ευρώ ανά παιχνίδι, θα μεταδίδει ζωντανά η Super League 2 στο You Tube τα παιχνίδια της κατηγορίας που δεν θα καλύπτονται τηλεοπτικά από το Action 24.

Οπότε όσοι φίλοι της Παναχαϊκής δεν βρεθούν στο γήπεδο μπορούν να παρακολουθήσουν μέσω του συνδρομητικού καναλιού της Super League 2 το παιχνίδι με την Καλλιθέα.

 

 

Ροή ειδήσεων

Advertisement