Connect with us

Παναχαϊκή

Κρούση και στο Μανώλο που βγάζει… μάτια στον Απόλλωνα Σμύρνης

Published

on

Η Παναχαϊκή έχει κάνει κρούση σε αρκετούς ποδοσφαιριστές έτσι ώστε να τους πείσει να μεταγραφούν στο σύλλογο ενισχύοντας την για την δύσκολη συνέχεια θέλοντας να πετύχει το στόχο, που δεν είναι άλλος από την παραμονή.

Ένας από αυτούς είναι και ο πατρινός Μανώλης Παπαχρονόπουλος ο οποίος βρίσκεται στον Απόλλωνα Σμύρνης. Ο έμπειρος άσος αρνήθηκε ευγενικά και πως να μην το κάνει άλλωστε αφού στον Απόλλωνα Σμύρνης “πίνουν” νερό στο όνομά του.

Μάλιστα ο προπονητής του Απόλλωνα, Ρόναλντ Γκόμεζ, μιλάει με τα καλύτερα λόγια για τον Μανώλο και μάλιστα αναφέρει ότι παίκτες σαν αυτόν πρέπει να παίζουν σε μεγαλύτερες κατηγορίες.

Ο Παπαχρονόπουλος, αυτό το διάστημα, έχει δεχτεί και άλλες κρούσεις από ομάδες τόσο της Γ’ εθνικής, όσο και της Super League 2, όμως ο ίδιος έχει βρει τον εαυτό του στον Απόλλωνα και δύσκολα θα αποχωρήσει. Ο ίδιος συνδυάζει ποδόσφαιρο και σπουδές αφού φοιτά στην Γυμναστική Ακαδημία και διανύει μια από τις καλύτερες στιγμές του στην Σμύρνη.

Να μην ξεχνάμε ότι ο Μανώλης Παπαχρονόπουλος αποχώρησε πέρυσι από την Παναχαϊκή χαρίζοντας τα λεφτά που του χρωστούσε η διοίκηση, μη κάνοντας προσφυγή. Αποχώρησε με ψηλά το κεφάλι όσο και αν αγαπάει αυτή την ομάδα. Γιατί ο Μανώλο ήταν παίκτης της Παναχαϊκής αλλά και οπαδός του ιστορικού συλλόγου.

Επιβεβαιώνεται λοιπόν για μια ακόμα φορά, ότι μόλις οι Πατρινοί ποδοσφαιριστές περάσουν τα “σύνορα” της Αχαΐας, βγάζουν… μάτια ενώ στο τόπο τους οι δικαιολογίες ήταν πολλές.  Με λίγα λόγια όπως έλεγαν οι παλιοί: “στον τόπο του δεν άγιασε κανείς”.

 

 

 

Ροή ειδήσεων

Advertisement