Connect with us

Ελλάδα

Μητσοτάκης σε πολίτες στο Πέραμα: Ξέρουμε ότι η ακρίβεια δαγκώνει, ειδικά στα σούπερ μάρκετ

Published

on

Συνομιλία είχε σήμερα ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης με πολίτες στο Πέραμα, μετά την επίσκεψή του στο Πρότυπο Επαγγελματικό Λύκειο στην περιοχή. «Ξέρουμε ότι η ακρίβεια δαγκώνει, ειδικά στα σούπερ μάρκετ αλλά θα είμαστε πάνω στο πρόβλημα ώστε να μην υπάρχει ανοχή στην κερδοσκοπία», τόνισε, μεταξύ άλλων.

«Σας είχα ζητήσει προεκλογικά να βάλουμε ένα στοίχημα να σπάσουμε όλα τα ρεκόρ που έχει πετύχει η ΝΔ στην Β Πειραιά και ειδικά στο Πέραμα και τα καταφέραμε» είπε ο πρωθυπουργός και συνέχισε, απευθυνόμενος προς τους πολίτες: «Όλα αρχίζουν και τελειώνουν με την εργασία και τους καλούς μισθούς. Είμαι υπερήφανος για το ότι η ανεργία έπεσε κάτω από το 10% και νιώθω τιμή όταν ξένα έντυπα τοποθετούν την Ελλάδα στην πρώτη θέση ως προς τις χώρες του ΟΟΣΑ για τις οικονομικές της επιδόσεις».

Σύμφωνα με τον πρωθυπουργό, «όλα αυτά, όμως, πρέπει να μεταφράζονται στη βελτίωση του επιπέδου ζωής όλων των Ελλήνων και όλων των Ελληνίδων».

Ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης συνομιλεί με πολίτες σε καφετέρια στο Πέραμα

Διαβεβαίωσε ακόμη ότι η κυβέρνηση «θα εργάζεται νυχθημερόν σε αυτή την κατεύθυνση».

«Έχουμε πολύ φιλόδοξα σχέδια για το πώς θα υλοποιήσουμε όλες τις προεκλογικές μας δεσμεύσεις» πρόσθεσε ο πρωθυπουργός παραδεχόμενος ότι «δεν είναι όλα τέλεια. Ξέρουμε ότι η ακρίβεια δαγκώνει, ειδικά στα σούπερ μάρκετ αλλά θα είμαστε πάνω στο πρόβλημα ώστε να μην υπάρχει ανοχή στην κερδοσκοπία».

Ροή ειδήσεων

Advertisement