Connect with us

Παναχαϊκή

Αγγαρεία μεν, για καλό σκοπό δε

Published

on

 

Παναχαϊκή και Άρης είχαν από ένα ημίχρονο με τους ερυθρόλευκους να κερδίζουν με 1-0

 

Πραγματοποιήθηκε χθες το φιλικό παιχνίδι του Άρη Πατρών με την Παναχαϊκή για φιλανθρωπικούς σκοπούς με την ομάδα της πλατείας Ελευθερίας να παίρνει τη νίκη με 1-0.

Από ένα ημίχρονο είχαν οι δύο ομάδες και οι ευκαιρίες μετρημένες στα δάχτυλα δείχνοντας ότι οι περισσότεροι έκαναν αγγαρεία.

Στο πρώτο ημίχρονο η Παναχαϊκή είχε την πρωτοβουλία των κινήσεων με μόλις όμως δύο σουτ στην εστία, ένα από τον Γαλαριώτη με την μπάλα να κοντράρει και να περνάει κόρνερ και ένα με τον Ζέκοφ όπου μετά από προσωπική ενέργεια σούταρε μέσα από την περιοχή με την μπάλα να περνάει άουτ.

Στην επανάληψη τα ηνία πήρε ο Άρης Πατρών. Πέτυχε στο 68’ το μοναδικό τέρμα της συνάντησης με τον νεαρό Ανδρέα Παρασκευόπουλο που διεκδίκησε την μπάλα πίσω από την πλάτη των κοκκινόμαυρων, κέρδισε και την κόντρα από τον τελευταίο παίκτη της Παναχαϊκής και με σουτ νίκησε τον Μικέ κάνοντας το 1-0 που ήταν και το τελικό σκορ της φιλικής αναμέτρησης.

ΑΡΗΣ ΠΑΤΡΩΝ: Αναστασοβίτης, Πανάρετος, Σταυρόπουλος, Σταθόπουλος, Τριανταφυλλόπουλος, Φούφουλας, Μπούμπαλης, Μητρόπουλος, Παρασκευόπουλος, Μαντάς, Σπανός.

Έπαιξαν και οι: Τσιρίνης, Καταρτζόπουλος, Γιάννης, Γεωργόπουλος, Κορφιάτης, Λάτσης, Μακρής.

ΠΑΝΑΧΑΪΚΗ: Μ. Μικές, Ανδριακόπουλος, Κατσαΐτης, Λ. Μικές, Παπαηλιού, Μπετοσβίλι, Πετράτος, Παραστατίδης, Γαλαριώτης, Ζέκοφ, Αθανασόπουλος.

Έπαιξαν και οι: Κουραχάνης, Ντούνης, Διαμαντόπουλος, Κασουράς, Παπαδόπουλος, Τασσόπουλος, Νικολόπουλος, Γεωργόπουλος.

ΞΕΚΟΥΡΑΣΗ ΓΙΑ ΤΙΣ ΓΙΟΡΤΕΣ

Ο προπονητής της Παναχαϊκής Γιάννης Τάτσης έδωσε ρεπό στους ποδοσφαιριστές του για τις γιορτές των Χριστουγέννων οι οποίοι θα επιστρέψουν στις προπονήσεις την Τετάρτη 27/12.

ΤΗΝ ΔΕΥΤΕΡΑ ΜΕ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟ Β

Η Παναχαϊκή με τη νέα χρονιά θα αντιμετωπίσει εκτός έδρας τον Παναθηναϊκό Β και το παιχνίδι ορίστηκε για την Δευτέρα (8/1), χωρίς όμως να έχει προγραμματίσει η διοργανώτρια αρχή την ώρα έναρξής του καθώς και την έδρα του αγώνα.

ΕΝΤΕΙΝΟΝΤΑΙ ΟΙ ΕΠΑΦΕΣ ΜΕ ΠΑΙΚΤΕΣ

Η διοίκηση της Παναχαϊκής αλλά και ο προπονητής Γιάννης Τάτσης την περίοδο των εορτών δεν θα έχουν και πολύ χρόνο για ξεκούραση καθώς θα έρθουν σε συζητήσεις με παίκτες έτσι ώστε να ενταχθούν στο ρόστερ της κοκκινόμαυρης ομάδας.

Ήδη ο Γιάννης Τάτσης έχει προχωρημένες συζητήσεις με τρεις έμπειρους ποδοσφαιριστές εκ των οποίων θα αποκτηθούν οι δύο σε θέσεις που πονάει η ομάδα και αυτή δεν είναι άλλη από τα χαφ.

 

 

 

Ροή ειδήσεων

Advertisement