Connect with us

Lifestyle

Η καλλονή πεθερά του πρίγκιπα Νικολάου έκλεισε τα 69

Published

on

Τα δύο πρόσωπα που λατρεύει στη ζωή της η πριγκίπισσα Τατιάνα είναι η μητέρα της και ο σύζυγός της, πρίγκιπας Νικόλαος. Η low profile Τατιάνα Μπλάτνικ, που όπου βρεθεί ξεχωρίζει για την ευγένεια, την καλοσύνη και τη γενναιοδωρία της -εκτός από την ομορφιά και την κομψότητά της-, έχει κληρονομήσει τις αρετές και το DNA της μητέρας της Blanca Brillembourg.

H καλλονή jet-setter μάνα και γιαγιά γεννήθηκε στις 10 Δεκεμβρίου 1954 και η κόρη της εξέφρασε δημόσια την αγάπη και την περηφάνια που τρέφει για τη μητέρα της, με σπάνια στιγμιότυπα από τα ταξίδια και τις εξορμήσεις που έχουν πραγματοποιήσει μαζί, στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram.

tatiana mplatnik121231

Συγκεκριμένα, η γλυκιά και ευαίσθητη σύζυγος του πρίγκιπα Νικολάου δημοσίευσε μια σειρά φωτογραφίες γράφοντας χαρακτηριστικά: «Χρόνια πολλά, Μαμασίτα! Είναι πάλι εκείνη η εποχή του χρόνου και φέτος είσαι στην Ιαπωνία, αλλά σε γιορτάζω σήμερα από την άλλη άκρη του κόσμου και σε όλα τα μέρη που πήγαμε μαζί φέτος: από την Ελλάδα, στα βουνά. Είσαι η καλύτερή μου φίλη πάντα, style icon, γενναιόδωρο πνεύμα και αγνή καρδιά. Το λέω κάθε χρόνο: Είμαι τόσο ευγνώμων που ήρθα σε αυτόν τον κόσμο ως κόρη σου. Εδώ είναι τα ταξίδια, ο χορός, το γέλιο, το κλάμα, το μαγείρεμα και ο όμορφος χρόνος. Σε αγαπώ μέχρι το φεγγάρι και πίσω, καλή νέα Σελήνη στον Τοξότη, χρόνια πολλά στην καλύτερη mamasita και juju ever! Σε αγαπάμε μέχρι το φεγγάρι και πίσω».

tatiana mplatnik12123 kentriki
Η Τατιάνα Μπλάτνικ με τη μητέρα της Blanca Brillembourg

Οι συγκινητικές ευχές είναι μόνο ένα μικρό δείγμα της λατρείας της κόρης προς τη μάνα, αφού οι δύο γυναίκες μεγάλωσαν μαζί μετά την αυτοκτονία του Σλοβένου επιχειρηματία συζύγου και πατέρα Λάντισλαβ Μπλάτνικ, όταν η Τατιάνα ήταν 6 ετών και ο αδερφός της Μπόρις 7. Μαμά και κόρη έχουν μια αξιοζήλευτη σχέση και δεν είναι λίγες οι φορές που ο φωτογραφικός φακός τις έχει εντοπίσει μαζί, με φωτό που δημοσιεύει η Τατιάνα για την όμορφη μητέρα της, που τη θαυμάζει και της οφείλει τα πάντα στη ζωή της – από τις αρχές που της έδωσε ως το μοναδικό της στιλ.

Πολίτις του κόσμου, η μητέρα της Τατιάνας, χάρη στην κόρη της, έχει αγαπήσει την Ελλάδα και τη θεωρεί δεύτερη πατρίδα της. Είναι εδώ, δίπλα της, και στις χαρές και στις λύπες, όπως στην κηδεία του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου, ο οποίος την ξεχώριζε, αλλά και στον γάμο του πρίγκιπα Φιλίππου με τη Νίνα Φλορ, όπου επίσης έκλεψε την παράσταση η εντυπωσιακή αριστοκράτισσα.

tatiana mplatnik12123

Την πρώτη της εμφάνιση στην Ελλάδα η Blanca Brillembourg την έκανε στον γάμο της κόρης της με τον πρίγκιπα Νικόλαο, στις Σπέτσες, όπου την Τατιάνα συνόδευσε νύφη στην εκκλησία ο πατριός της και δεύτερος σύζυγος της μητέρας της Atilio Brillembourg, κοντά στον οποίο η πεθερά του Νικολάου ζει μια ήρεμη και ευτυχισμένη, πολυτελή ζωή, με τα τρία παιδιά που έχει αποκτήσει μαζί του, ταξιδεύοντας σε όλο τον κόσμο.

Ροή ειδήσεων

Advertisement