Connect with us

Events

Ένας λαμπερός γάμος-Ένωσαν τις ζωές τους ο Δημήτρης Νικολετόπουλος και η Δανάη Αλτανή

Published

on

Ο γάμος του Δημήτρη Νικολετόπουλου, γνωστού επιχειρηματίας και της Δανάης Αλτανή στον Ιερό Ναό Κοιμήσεως Θεοτόκου στην Οβρυά Πατρών ήταν ένα ξεχωριστό γεγονός όχι μόνον για τους νεόνυμφους και τους συγγενείς τους αλλά και για τους εκλεκτούς καλεσμένους.

Ο Δημήτρης, γιος του ιδιοκτήτη του ραδιοφωνικού σταθμού Ράδιο Μεσσάτιδα, ενώθηκε με την αγαπημένη του Δανάη σε μια τελετή γεμάτη αγάπη και ευτυχία.

Οι καλεσμένοι, ανάμεσά τους και πολλές γνωστές προσωπικότητες, παρευρέθηκαν στον πανέμορφο ναό, προσφέροντας τις ευχές τους στο νέο ζευγάρι. Η τελετή ήταν συναισθηματική και εντυπωσιακή.

Το γλέντι πραγματοποιήθηκε στο κέντρο δεξιώσεων Φλουσκούνης, όπου η μουσική και ο χορός κυριάρχησαν. Οι καλεσμένοι απήλαυσαν εκλεκτά φαγητά και κοκτέιλ και παρακολούθησαν συγκινητικές ομιλίες από φίλους και συγγενείς.

Ο Δημήτρης και η Δανάη ευχαρίστησαν τους πάντες για τη συμμετοχή τους και τις ευχές τους, ενώ η βραδιά ολοκληρώθηκε με τον παραδοσιακό χορό τους αφήνοντας ανεξίτηλες αναμνήσεις στο νέο ζευγάρι. Ευχόμαστε στο Δημήτρη και τη Δανάη μια ζωή γεμάτη αγάπη και ευτυχία.

 

 

 

Ροή ειδήσεων

Advertisement