Connect with us

Ελλάδα

Νέα Σμύρνη: Σκότωσε τον 16χρονο αδελφό του για μια μπλούζα – Ο άγριος καβγάς και οι φωνές πριν από τη δολοφονία

Published

on

Για μια μπλούζα έγινε η δολοφονία στην Νέα Σμύρνη, εκεί όπου ένας 16χρονος έπεσε νεκρός από τα χτυπήματα με ψαλίδι που του κατάφερε ο 18χρονος αδελφός του.

Τα ξημερώματα οι γείτονες άκουσαν φωνές από το διαμέρισμα με αποτέλεσμα να καλέσουν την Αστυνομία. Σύμφωνα με πληροφορίες που μετέδωσε το OPEN, τα δύο αδέλφια καβγάδισαν για μια μπλούζα. Ο 16χρονος άρχισε να τρέχει μέσα στο σπίτι, ο αδελφός του τον κυνηγούσε και κάποια στιγμή βρήκε μπροστά του ένα ψαλίδι και τον κάρφωσε στο στήθος.

Αρχικά, σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, η οικογένεια των δύο παιδιών και ο ίδιος ο 18χρονος θέλησαν να «μπερδέψουν» τις Αρχές υποστηρίζοντας ότι επρόκειτο για ατύχημα και πως δεν υπήρχε εμπλοκή κάποιου προσώπου.

Την ώρα του αιματηρού περιστατικού βρίσκονταν στο σπίτι η μητέρα τους, η γιαγιά και η κοπέλα του 18χρονου. Όλοι τους οδηγήθηκαν στο Αστυνομικό Τμήμα και σύμφωνα με όσα κατέθεσαν, τα δύο αδέλφια πιάστηκαν στα χέρια για ασήμαντη αφορμή.

Λίγες ώρες αργότερα ο 18χρονος παραδέχτηκε ότι σκότωσε τον αδελφό του και σήμερα αναμένεται να οδηγηθεί στον Εισαγγελέα.

Τον κάρφωσε σε στήθος, λαιμό και χέρια

Όταν ενημερώθηκαν, αστυνομικοί έφτασαν στο διαμέρισμα της Νέας Σμύρνης, όπως και ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ. Εκεί διαπιστώθηκε ότι ο 16χρονος είχε τραυματιστεί σοβαρά από αιχμηρό αντικείμενο στο στήθος, στον λαιμό και τα χέρια. Ο νεαρός διακομίστηκε αμέσως στο Λαϊκό Νοσοκομείο, όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός του.

Οι αστυνομικοί προχώρησαν στην προσαγωγή των ατόμων που βρίσκονταν μέσα στο σπίτι και συγκεκριμένα της μητέρας, του 18χρονου αδελφού του, της γιαγιάς και της κοπέλας του 18χρονου.

Όλοι τους αφέθηκαν ελεύθεροι λίγες ώρες αργότερα, εκτός από τον 18χρονο αδελφό του 16χρονου.

 

Ροή ειδήσεων

Advertisement