Connect with us

Ελλάδα

Άγιοι Ανάργυροι: Η κατάθεση του φίλου της 28χρονης – «Πετάχτηκε με άλμα πάνω της, αιφνιδιάστηκα, δεν πρόλαβα να αντιδράσω»

Published

on

Τις σοκαριστικές στιγμές που εκτυλίχθηκαν κατά τη διάρκεια της φονικής επίθεσης με μαχαίρι του 39χρονου στην 28χρονη έξω από το αστυνομικό τμήμα Αγίων Αναργύρων περιέγραψε στους αστυνομικούς ο άνθρωπος που βρισκόταν μαζί με το θύμα τη ώρα που έλαβε χώρα η τραγωδία.

Σύμφωνα με πληροφορίες του protothema.gr, ο άνδρας ανέφερε στα στελέχη της ΕΛ.ΑΣ. ότι μόλις βγήκε η 28χρονη από το τμήμα του είπε πως οι αστυνομικοί την προέτρεψαν να κάνει μήνυση κάτι που εν τέλει αρνήθηκε. Στη συνέχεια ανέφερε στον μάρτυρα πως θα έπαιρνε τηλέφωνο το 100 προκειμένου να την συνοδεύσουν στο σπίτι της.

Επιπλέον ο μάρτυρας ανέφερε πως όσο βρισκόταν έξω από το γραφείο στο τμήμα άκουγε την κοπέλα να μιλά με κάποιες γυναίκες αστυνομικούς και, από τη συζήτηση, κατάλαβε πως οι αστυνομικοί της έλεγαν να κάνει μήνυση και εκείνη το αρνούνταν λέγοντας πως δεν τον φοβάται.

Ακολούθως ο άνδρας πρόσθεσε ότι η τραγωδία συνέβη τη στιγμή που η κοπέλα είχε καλέσει το 100 και έλεγε ότι ο πρώην σύντροφός της είναι έξω από το σπίτι. «Εκεί που περπατούσαμε πετάχτηκε με άλμα πάνω της και άρχισε να την μαχαιρώνει. Εγώ αιφνιδιάστηκα και δεν πρόλαβα να αντιδράσω. Δεν τον είχα αντιληφθεί» φέρεται να περιέγραψε ο αυτόπτης μάρτυρας.

aganargyroi-1a
aganargyroi-3

Να σημειωθεί ότι, δεδομένου του γεγονότος ότι το έγκλημα σημειώθηκε σε μικρή απόσταση από το αστυνομικό τμήμα, πέραν της έρευνας για το φονικό, διεξάγεται ΕΔΕ και για το τι προηγήθηκε μέσα στο ΑΤ.

Επίσης αξιοσημείωτο είναι το γεγονός ότι, σύμφωνα με πληροφορίες, η κοπέλα το 2020 είχε ζητήσει ασφαλιστικά μέτρα σε βάρος του μετέπειτα δολοφόνου της καταγγέλλοντας τον για βιασμό και ξυλοδαρμό.

Την κάρφωνε απανωτά στην πλάτη και φώναζε «θα σε σκοτώσω»

Την ίδια ώρα σοκ προκαλεί και η περιγραφή έτερου αυτόπτη μάρτυρα ο οποίος μίλησε στο protothema.gr. Ο μάρτυρας οποίος είδε τον δράστη σε κατάσταση αμοκ να κυνηγά με ένα μαχαίρι το θύμα του, περιέγραψε τις στιγμές τρόμου που έζησε η 28χρονη. «Κατέβαινα από το λεωφορείο την ώρα που σχόλαγα. Και ακούσαμε τη γυναίκα να φωνάζει «δέχομαι απειλές για τη ζωή μου». Και πάει και τρέχει με το μηχανάκι και την καρφώνει στην πλάτη. Απανωτές μαχαιριές» ανέφερε για όσα συνέβησαν το βράδυ της Δευτέρας.

aganargyroi-2a

Όπως είπε στο protothema.gr «την κυνηγούσε 100 μέτρα (σ.σ. ο 39χρονος). Η αστυνομικός δεν βγήκε από το φυλάκιο» αναφέροντας πως η κοπέλα φώναζε για βοήθεια αλλά κανείς δεν έτρεξε να τη σώσει. «Η κοπέλα φώναζε ότι δέχεται απειλές. “Με κυνηγάει να με σκοτώσει”. Ήταν με έναν φίλο της. Δεν τον είδα, είδα τον άλλον με το μηχανάκι που κρατούσε μαχαίρι και φώναζε “θα σε σκοτώσω”».

Ροή ειδήσεων

Advertisement