Connect with us

Ελλάδα

«Τελευταίο αντίο» στον Βασίλη Καρρά στην Καβάλα -«Αθάνατος» φώναζε ο κόσμος

Published

on

Από το Κοκκινοχώρι Καβάλας, την ιδιαίτερη πατρίδα του Βασίλη Καρρά, λένε σήμερα στον Ιερό Ναό Αγίου Νέστωρος το τελευταίο «αντίο», συγγενείς και φίλοι στον αγαπημένο λαϊκό τραγουδιστή.

Μεταξύ άλλων και ο πρώην νομάρχης κεντρικής Μακεδονίας Παναγιώτης Ψωμιάδης.

Η σορός του Βασίλη Καρρά θα φτάσει στο Κοκκινοχώρι, όπου θα ταφεί, περίπου στις 12 το μεσημέρι. Όπως ήταν επιθυμία του τραγουδιστή, θα ταφεί δίπλα στους γονείς του.

Η κεντρική πλατεία του χωριού φέρει το όνομα «Βασίλης Καρράς»

Ο Βασίλης Καρράς ήταν ιδιαίτερα αγαπητός στο χωριό του, με τον ίδιο να μη ξεχνά την ιδιαίτερη πατρίδα του, ούτε όταν έγινε γνωστός, καθώς βοηθούσε τους πάντες, ενώ είχε δωρίσει και πολλά έργα αναβάθμισης.

Από αύριο, ο κεντρικός δρόμος του Κοκκινοχωρίου θα φέρει το όνομα του Βασίλη Καρρά, ως ελάχιστο φόρο τιμής στον σπουδαίο άνθρωπο και καλλιτέχνη, μετά από σχετική απόφαση του δημοτικού συμβουλίου του Δήμου Παγγαίου.

Βουρκωμένοι κάτοικοι του χωριού, συγγενείς, φίλοι αλλά και θαυμαστές του μεγάλου λαϊκού τραγουδιστή από όλη την Ελλάδα, κατακλύζουν ήδη από νωρίς τον Ιερό Ναό Αγίου Νεκταρίου για να παραστούν στο Τρισάγιο και στην ταφή του, στις 12:00.

Δείτε live

11:55 Κατέφθασε στον ναό η σορός – «Αθάνατος» φώναζε ο κόσμος

11:44 Ο Αντώνης Ρέμος και η Πάολα στον Ιερό Ναό

11:20 Η Φιλαρμονική Απόλλων Ροδολίβους

Καθ’ όλη την τελετή θα συνοδεύσει η φιλαρμονική ορχήστρα «ΑΠΟΛΛΩΝ» Ροδολίβους με μαέστρο τον Ευάγγελο Ανδρίκο.

Τιμής Ένεκεν, την ανάκρουση του Εθνικού Ύμνου προς τιμήν του Βασίλη Καρρά θα διευθύνει ο Καλλιτεχνικός Διευθυντής – Μαέστρος της Συμφωνικής Ορχήστρας Νέων Ελλάδος, Ευάγγελος Αραμπατζής.

11:10 Πλήθος κόσμου στον Ιερό Ναό Αγίου Νέστωρος

ΠΗΓΗ: IN.GR

Ροή ειδήσεων

Advertisement