Connect with us

Lifestyle

Αντύπας για Βασίλη Καρρά: Μου έλεγε «το παλεύω αδερφέ μου»

Published

on

Ο Αντύπας έδωσε συνέντευξη και μίλησε για τη μακρόχρονη φιλία του με τον Βασίλη Καρρά, ενώ αναφέρθηκε και στην τελευταία τους συνάντηση, λίγους μήνες πριν.

Ο τραγουδιστής δήλωσε αρχικά, για τη γνωριμία του με τον Βασίλη Καρρά: «Τον γνώριζα πάρα πολλά χρόνια. Είχαμε συνεργαστεί, μιλούσαμε πολύ συχνά στο τηλέφωνο και μου έλεγε «το παλεύω αδερφέ μου, το παλεύω»».

Πρόσθεσε μιλώντας στο «Secret»: «Του έλεγα ότι είναι δυνατός κι ότι θα το ξεπεράσει και να μην αγχώνεται, αλλά ήταν βαρύ χτύπημα και δεν τα κατάφερε. Τον είχα δει πριν πέντε μήνες στο νοσοκομείο, όπου μπαινόβγαινε. Μιλούσαμε συνέχεια».

«Ήταν λεβέντης»

Για τον χαρακτήρα του αείμνηστου τραγουδιστή, ο Αντύπας ανέφερε: «Ήταν μπεσαλής, είχε λόγο, ήταν λεβέντης. Μαζί είχαμε ωραίο χιούμορ, με έλεγε «πιτσιρίκο», γιατί είχαμε δύο χρόνια διαφορά, ήμουν μικρότερος. Είχε φοβερές ατάκες, ήταν γνήσιος καρντάσης».

Τέλος, τόνισε πως ο Βασίλης Καρράς για εκείνον δεν έχει «φύγει», αλλά «είναι ακόμα εδώ». «Η γυναίκα του και η κόρη του να προσευχηθούν, να κλάψουν, να θρηνήσουν τον άνθρωπο τους και να πορευτούν, γιατί ο Βασίλης είναι εδώ. Είναι παντού», είπε κλείνοντας.

«Ο Βασίλης είναι εδώ, είναι παντού»

Φαγητό και παιχνίδια χάρισαν σε 100 οικογένειες

Το περασμένο Σάββατο τελέστηκε σε στενό οικογενειακό κύκλο το μνημόσυνο στο Κοκκινοχώρι Καβάλας με τη σύζυγο, την κόρη, τον αδελφό και ελάχιστους φίλους του τραγουδιστή.

Όπως τόνισε ο πρόεδρος του χωριού Χρήστος Διαμαντίδης, στην εκπομπή «Super Κατερίνα», ήταν επιθυμία της οικογένειας να πραγματοποιηθεί το μνημόσυνο σε στενό κύκλο, ενώ η σύζυγός του που είναι σε κακή κατάσταση αναχώρησε χθες το βράδυ για τη Θεσσαλονίκη. «Σκεφτόμαστε να δώσουμε το όνομα του Βασίλη Καρρά στον δρόμο μπροστά από το πατρικό του», υπογράμμισε.

Όπως έγινε γνωστό, η σύζυγος και η κόρη του πήραν μία σημαντική πρωτοβουλία και έδωσαν χρήματα σε εστιατόριο της Αθήνας για να ετοιμάσει φαγητό σε 100 οικογένειες που το είχαν ανάγκη, ενώ σε εκείνες που υπήρχαν παιδιά, έδωσαν παραπάνω λεφτά για να μπορούν οι γονείς να αγοράσουν στα παιδιά τους παιχνίδια. Μια σπουδαία κίνηση αλληλεγγύης που για ακόμη μια φορά αποδεικνύει την ανθρωπιά της οικογένειας του αξέχαστου αοιδού. Είναι απίστευτο το συναίσθημα του να μπορείς να προσφέρεις.

Ροή ειδήσεων

Advertisement