Connect with us

Πάτρα - Δ. Ελλάδα

Αυτοί είναι οι δύο ληστές που μαχαίρωσαν ηλικιωμένο στην Κεφαλονιά (ΦΩΤΟ)

Published

on

Η άγρια ληστεία στην Κεφαλονιά έχει γίνει θέμα και στη γειτονική Αλβανία. ΜΜΕ της χώρας δημοσιοποιούν τα στοιχεία και τις φωτογραφίες των δύο νεαρών που ήδη έχουν συλληφθεί…

Οι δύο Αλβανοί έχουν συλληφθεί για την αιματηρή ληστεία στην Κεφαλονιά και φέρονται να έχουν ομολογήσει. Ο ένας ηλικίας 25 ετών μπήκε στο σπίτι του 73χρονου και κατηγορείται πως όταν είδε τον ηλικιωμένο, του επιτέθηκε και τον μαχαίρωσε 10 φορές. Ο 18χρονος συνεργός του βρισκόταν έξω από το διαμέρισμα και κρατούσε τσίλιες. Το θύμα άρχισε να τρέχει για να απομακρυνθεί και κατέρρευσε μέσα σε μια λίμνη αίματος λίγα μέτρα παρακάτω. Υποβλήθηκε σε χειρουργική επέμβαση και η κατάσταση της υγείας του, χαρακτηρίζεται από τους γιατρούς ως εξαιρετικά κρίσιμη.

ΜΜΕ της Αλβανίας έδωσαν στη δημοσιότητα τις φωτογραφίες των δύο νεαρών που βρίσκονται στα χέρια της αστυνομίας. Αρχικά παρακάτω βλέπουμε τον 25χρονο και πιο κάτω τον 18χρονο συνεργό του. Οι αστυνομικοί βρίσκονται σε ανοιχτή γραμμή με συναδέλφους τους, στη γειτονική χώρα, για να διαπιστωθεί η δράση του διδύμου.

Αυτοί είναι οι δύο ληστές που μαχαίρωσαν ηλικιωμένο στην Κεφαλονιά (ΦΩΤΟ)

Αυτοί είναι οι δύο ληστές που μαχαίρωσαν ηλικιωμένο στην Κεφαλονιά (ΦΩΤΟ)

Οι συλλήψεις των ληστών στην Κεφαλονιά

Άμεση ήταν η κινητοποίηση των αστυνομικών αρχών μετά το αιματηρό περιστατικό κι έτσι λίγες ώρες αργότερα κατάφεραν να φτάσουν στα ίχνη των δύο ληστών. Πρόκειται για δύο Αλβανούς, ο ένας από αυτούς 25 ετών κι ο άλλος 18 ετών.

Οι δράστες παραβίασαν το παράθυρο του ηλικιωμένου στην Αγία Ευφημία με τον 25χρονο να μπαίνει στο σπίτι και τον 18χρονο να φυλάει τσίλιες. Οταν ο 73χρονος μπήκε στο σπίτι του τότε ο 25χρονος αλλοδαπός του επιτέθηκε με μαχαίρι και τον χτύπησε περίπου 10 φορές στην κοιλιά και στην ωμοπλάτη.

Στην συνέχεια οι δράστες τράπηκαν σε φυγή, ωστόσο χθες το απόγευμα ( 28/12/2023) συνελήφθησαν από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Αργοστολίου και της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής Εγκληματικότητας (Ο.Π.Κ.Ε.) Κεφαλληνίας.

 

Ροή ειδήσεων

Advertisement