Connect with us

Τοπική αγορά

Η Γιορτή της Τεντούρας Κάστρο-Μουσική, κεράσματα και αποστάγματα 

Published

on

Η χριστουγεννιάτικη γιορτή της ποτοποιίας – αποσταγματοποιίας «ΤΕΝΤΟΥΡΑ ΚΑΣΤΡΟ – ΧΑΧΑΛΗΣ» πραγματοποιήθηκε με επιτυχία για δέκατη πέμπτη χρονιά στο γνωστό πρατήριο της Αγίου Νικολάου, στην Πάτρα.

Η εκδήλωση – θεσμός που έχει κερδίσει την αγάπη του κοινού, χάρισε και φέτος στους φίλους της μοναδικές γευστικές και μουσικές στιγμές.
Οι πιστοί της εκδήλωσης απόλαυσαν Τεντούρα, Τσίπουρο, Λικέρ από 100% φυσικά εκχυλίσματα και το νέο, ζεστό, χειμωνιάτικο κοκτέιλ από Τεντούρα που εμφιαλώθηκε με νέα, επαναστατική συνταγή: το Patras’ Princess!


Επίσης, δοκίμασαν το πρώτο ελληνικό, λευκό, βοτανικό ρούμι, το KAVO RUM: ένα καινοτόμο απόσταγμα με την υπογραφή της ποτοποιίας ΤΕΝΤΟΥΡΑ ΚΑΣΤΡΟ – ΧΑΧΑΛΗΣ! Ενώ, τα χριστουγεννιάτικα κεράσματα γλύκαναν το χειμωνιάτικο πρωινό της παραμονής των Χριστουγέννων.
Η γευσιγνωσία ποιοτικών αποσταγμάτων συνδυάστηκε με εξαιρετική μουσική country rock, χάρη στο θαυμάσιο νεανικό γκρουπ “Mr Egglemon & The Headfish” (Ανδρέας Παπαεμμανουήλ – ηλεκτρικό μπάσο & φωνή, Σπύρος Παπαδημητρόπουλος – καχόν & φωνή, Πορφύριος Τάσσης – κιθάρα & φωνή).
«Ευχαριστούμε όλους όσους μας τίμησαν και φέτος με την παρουσία τους και ανανεώνουμε το ραντεβού μας για την επόμενη χρονιά. Να έχετε ένα ευτυχισμένο νέο έτος!» αναφέρουν σε ανακοίνωσή τους οι διοργανωτές της εκδήλωσης και ιδιοκτήτες της εταιρείας.
www.tentoura.gr

Ροή ειδήσεων

Advertisement