Connect with us

Πάτρα - Δ. Ελλάδα

50χρόνια «Εντελβάις»-Χρυσό ξεκίνημα για τη νέα χρονιά επιφυλάσσουν οι γνωστοί επιχειρηματίες Γιάννης και Βενιζέλος Μιχαλόπουλοι

Published

on

Με τον πιο γλυκό τρόπο υποδέχονται τα ζαχαροπλαστεία «Εντελβάις» το 2024, μια χρονιά που είναι ιδιαίτερη για την εταιρεία των αδελφών Μιχαλόπουλου, καθώς συμπληρώνει μισό αιώνα συνεχούς παρουσίας στην αγορά.

Η εταιρεία Αχαϊκό «Εντελβάις» γιορτάζει τα 50 χρόνια παρουσίας της με τους πελάτες της προσφέροντας σε πέντε από τις λαχταριστές παραδοσιακές βασιλόπιτες από μια Χρυσή Αγγλική Λίρα!

Καλεί τους πελάτες της, που τόσα χρόνια τους εμπιστεύονται και απολαμβάνουν τις πιο γλυκές απολαύσεις, να τις ανακαλύψτε τες και κάνουν ένα… χρυσό ξεκίνημα για τη νέα χρονιά.

Οι γνωστοί επιχειρηματίες των Πατρών, Γιάννης και Βενιζέλος Μιχαλόπουλοι βρίσκονται πάντα στις επάλξεις έχοντας στο πλευρό τους και τη νέα γενιά (Γιώργος, Διονυσία, Αφροδίτη, Κατερίνα και Ζωή Μιχαλοπούλοι), εκσυγχρονίζοντας και αναβαθμίζοντας τον εξοπλισμό της βιομηχανίας τους δίνοντας το βάρος στην ποιότητα των προϊόντων τους με τις καλύτερες τιμές της αγοράς.

Φέτος τις γιορτές την τιμητική τους έχουν εκτός από τα παραδοσιακά γλυκίσματα, μελομακάρονα, κουραμπιέδες, δίπλες, τσουρέκια σε μεγάλη ποικιλία γεύσεων, τούρτες, κορμοί, σοκολατένιες λιχουδιές και φυσικά οι υπέροχες βασιλόπιτες, παρασκευασμένες με αγνά υλικά υψηλής ποιότητας για να υποδεχθείτε με τον καλύτερο τρόπο τη νέα χρονιά!

Δυναμική παρουσία στην αγορά

Η δυναμική παρουσία της επιχείρησης «Αχαϊκό Εντελβάις» καταγράφεται όχι μόνο στην αγορά της Αχαΐας αλλά και σ’ όλη την Ελλάδα και στο εξωτερικό όπου έχει επεκταθεί προσφέροντας γλυκές και δροσερές απολαύσεις μιας και το παγωτό παραμένει κυρίαρχο στις προτιμήσεις και τον χειμώνα.

Η παραγωγή των προϊόντων βασίζεται στη συνδυασμένη χρήση παραδοσιακών τεχνικών και μηχανολογικού εξοπλισμού τελευταίας τεχνολογίας για να επιτευχθεί η υψηλότερη δυνατή ποιότητα αλλά και η δημιουργία νέων καινοτόμων γλυκών απολαύσεων.

Η εταιρεία Αχαϊκό «Εντελβάις» δραστηριοποιείται δυναμικά στο χώρο της ζαχαροπλαστικής, παγωτού και αρτοποιίας από το 1974 σε ιδιόκτητο χώρο 6000 τετραγωνικών μέτρων στην περιοχή Ιτεών 89, Πάτρα, ενώ διαθέτει δίκτυο καταστημάτων σε όλη την Πάτρα.

Επισκεφθείτε τα παρακάτω καταστήματα Εντελβάις:

  • Πατρών-Αθηνών 54
  • Κωνσταντινουπόλεως 15
  • Πλ. Βασιλέως Γεωργίου Α7
  • Ελευθερίου Βενιζέλου 69
  • Καλαβρύτων 56
  • Πατρών-Ιτέων 89
  • Ιτέων 95
  • Ανθείας 234

Ροή ειδήσεων

Advertisement