Connect with us

Χωρίς κατηγορία

Καταγγελία για μυστηριώδη απαγωγή δικηγόρου στην Ανάβυσσο – Τι ερευνά η ΕΛ.ΑΣ

Published

on

Στο μικροσκόπιο των Αρχών βρίσκεται μια περίεργη υπόθεση απαγωγής ενός δικηγόρου, το βράδυ της Τετάρτης (3/1), από εταιρεία στην περιοχή της Αναβύσσου.

Περί τις 22:10 το βράδυ της Τετάρτης (3/1) το κέντρο της Άμεσης Δράσης κλήθηκε για διάρρηξη στην συγκεκριμένη εταιρεία, με τους αστυνομικούς της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ. να φτάνουν πρώτοι στο σημείο και να διαπιστώνουν ότι υπήρχε άγνωστος αριθμός δραστών.

Ένας εξ’ αυτών διέφυγε αρχικά πεζός και οι υπόλοιποι με Ι.Χ. αυτοκίνητο, με τον οδηγό του οχήματος στην προσπάθεια του να φύγει γρήγορα να χτυπάει και να ρίχνει στο οδόστρωμα μια υπηρεσιακή μοτοσικλέτα της ΕΛ.ΑΣ. ευτυχώς χωρίς να τραυματιστεί κάποιος αστυνομικός.

Άμεσα ξεκίνησαν αναζητήσεις και στην ευρύτερη περιοχή εντοπίστηκε λίγο αργότερα ένας 24χρονος με καταγωγή από τη Μολδαβία, ο οποίος ήταν το άτομο που διέφυγε πεζό και τελικά συνελήφθη μετά από πάλη με τους αστυνομικούς.

Η υπόθεση άρχισε να περιπλέκεται όταν λίγη ώρα αργότερα ένας δικηγόρος τηλεφώνησε στο «100» και ανέφερε ότι έχει πέσει θύμα απαγωγής ενώ βρίσκονταν στην εταιρεία που έγινε η διάρρηξη. Ο ίδιος υποστήριξε ότι οι δράστες τον απήγαγαν με το Ι.Χ. αυτοκίνητο που έφυγε από το σημείο, τον οδήγησαν σε ένα σπίτι κι αυτός κατάφερε να ξεφύγει, να περπατήσει μέχρι να βρει ένα βενζινάδικο και να ζητήσει βοήθεια.

Ροή ειδήσεων

Advertisement