Connect with us

Lifestyle

Η πρώτη κοινή δημόσια εμφάνιση του Κωνσταντίνου Αργυρού με τη σύντροφό του Αλεξάνδρα Νίκα – Το ζευγάρι διασκέδασε στη Μαρινέλλα

Published

on

o Κωνσταντίνος Αργυρός και η Αλεξάνδρα Νίκα διασκέδασαν σε γνωστό νυχτερινό κέντρο, στο οποίο εμφανίζεται αυτή την περίοδο η Μαρινέλλα με τη Μπέττυ Μαγγίρα.

Ο τραγουδιστής και η μελαχρινή καλλονή φέρεται να είναι μαζί για πάνω από ένα χρόνο. Αν και προσπαθούν να κρατήσουν την προσωπική τους ζωή μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας, τα κοινά τους στιγμιότυπα από τα ταξίδια τους, τους προδίδουν κάθε φορά, ενώ ο τηλεοπτικός φακός τους έχει «τσακώσει» μαζί στα κρυφά στο αεροδρόμιο.

Και παρότι η Αλεξάνδρα Νίκα έχει παρακολουθήσει το πρόγραμμα του Κωνσταντίνου Αργυρού σε διάφορες εμφανίσεις του στην Ελλάδα και την Αμερική, ο φακός δεν τους είχε καταγράψει ξανά μαζί σε κοινή έξοδο, με τον τραγουδιστή να αποφεύγει να απαντήσει σε οποιαδήποτε ερώτηση για εκείνη στις κάμερες.

Το ζευγάρι στην πρώτη, κοινή, δημόσια εμφάνισή του, σύμφωνα με τον δημοσιογράφο Νίκο Γεωργιάδη και όσα μετέφερε στο «Πρωινό Σου Σου», δε θέλησε να αποφύγει τα αδιάκριτα βλέμματα, καθώς μπήκαν και βγήκαν μαζί στον χώρο. Συνοδεύονταν δε από ένα φιλικό τους ζευγάρι, θέλησαν να παραμείνουν διακριτικοί, αλλά όχι να «κρυφτούν».

«Μπήκαν και βγήκαν μαζί. Είναι περίπου ενάμιση χρόνο μαζί. Η Αλεξάνδρα Νίκα πηγαινοέρχεται στο Λος Άντζελες, εκεί σπουδάζει και δραστηριοποιείται και επαγγελματικά. Θα λέγαμε ότι είναι μια σχέση από μεγάλη απόσταση», ανέφερε ο Νίκος Γεωργιάδης.

«Ήταν πάρα πολύ διακριτικοί. Ήταν στο πρώτο τραπέζι. Ήρθαν με ένα φιλικό τους ζευγάρι. Ο κόσμος πλησίασε τον Κωνσταντίνο Αργυρό, εκείνος δεν θέλησε να κρύψει κάτι. Έφυγαν και μαζί», σχολίασε έπειτα η Μαίρη Αυγερινοπούλου, που τους είδε από κοντά.

Η Αλεξάνδρα Νίκα είναι γόνος της γνωστής οικογένειας, που διαθέτει επιχειρήσεις αλλαντικών. Είναι 24 ετών και σπούδαζε στην Καλιφόρνια, σπουδές τις οποίες ολοκλήρωσε το 2022. Επίσης, η Αλεξάνδρα Νίκα είναι καλή φίλη με την κόρη της Νατάσσας Θεοδωρίδου, Χριστιάνα Μπέτα.

Ροή ειδήσεων

Advertisement