Connect with us

Στοίχημα

ΚΟΠΑ ΑΦΡΙΚΑ 2024: Πρόγραμμα – Όμιλοι – Ομάδες – Αποδόσεις

Published

on

Το 34ο Κόπα Άφρικα βρίσκεται στη σέντρα και το Foxbet.gr συγκέντρωσε παρακάτω όλα όσα πρέπει να γνωρίζεις.

Πρόκειται για τη σημαντικότερη -και αρχαιότερη- διοργάνωση της αφρικανικής ηπείρου, που φέτος διεξάγεται στην Ακτή Ελεφαντοστού. Θα κάνει πρεμιέρα στις 13 Ιανουαρίου και θα διαρκέσει για περίπου ένα μήνα, μέχρι και τις 11 Φεβρουαρίου.

Η κάτοχος του τίτλου Σενεγάλη, θα έχει σοβαρό ανταγωνισμό στην υπεράσπιση του τροπαίου, καθώς Μαρόκο, Αλγερία και η οικοδέσποινα Ακτή Ελεφαντοστού προβάλουν επίσης ως σημαντικοί διεκδικητές.

Διαβάστε επίσης: Οι καλύτερες στοιχηματικές εταιρίες στην Ελλάδα το 2024!

Σύστημα Διεξαγωγής: Το τρόπαιο θα διεκδικήσουν 24 ομάδες χωρισμένες σε 6 ομίλους. Οι δύο πρώτοι κάθε γκρουπ προκρίνονται στα νοκ άουτ, με άλλες τέσσερις ομάδες να προκύπτουν από τους καλύτερους τρίτους και να συνθέτουν τους «16» της διοργάνωσης. Οι αναμετρήσεις των νοκ άουτ φάσεων είναι μονές και σε περίπτωση ισοπαλίας μετά την ολοκλήρωση του 90λέπτου ακολουθεί ημίωρη παράταση και (αν χρειαστεί) η διαδικασία των πέναλτι.

Πρόγραμμα Κόπα Άφρικα 2024

Η επίσημη σέντρα της διοργάνωσης θα γίνει το Σάββατο, 13 Ιανουαρίου στις 22:00, με την οικοδέσποινα Ακτή Ελεφαντοστού να υποδέχεται  τη Γουϊνέα Μπισάου. Σύμφωνα με το καλεντάρι, οι τρεις αγωνιστικές της φάσης των ομίλων θα ολοκληρωθούν στις 24 του μήνα.

Από τη φάση των ομίλων θα προκύψουν οι 16 ομάδες που θα συνεχίσουν στα νοκ – άουτ. Η δεύτερη φάση της διοργάνωσης, θα ξεκινήσει το Σάββατο 27 Ιανουαρίου με τα παιχνίδια των «16» που θα ολοκληρωθούν μέχρι και τις 30 του μήνα. Εν συνεχεία τα προημιτελικά είναι προγραμματισμένα από το διήμερο 2-3 Φεβρουαρίου, ενώ οι ημιτελικοί θα πραγματοποιηθούν στις 7 του Φλεβάρη.

Ο μεγάλος τελικός, με τον οποίο θα ολοκληρωθεί η διοργάνωση, θα διεξαχθεί την Κυριακή 11 Φεβρουαρίου στις 20:00. Μία μέρα νωρίτερα, στις 10 του μήνα, είναι προγραμματισμένος ο μικρός τελικός για την 3η θέση.

Διαβάστε περισσότερα για το Κόπα Άφρικα 2024 στο Foxbet.gr

Ροή ειδήσεων

Advertisement