Connect with us

Στοίχημα

«Ρεπετισιόν» στο αθηναϊκό ντέρμπι, έχει combo στην… Αραβία

Published

on

Ντέρμπι κορυφής στη Σούπερ Λιγκ, με την ΑΕΚ να υποδέχεται τον Παναθηναϊκό. Σπουδαίες μάχες σε Πρέμιερ Λιγκ και Ιταλία, «παίζεται» η πρώτη κούπα για τους Ισπανούς, αλλά σε αραβικό έδαφος.

402. ΑΕΚ – Παναθηναϊκός (20:30)

Αθηναϊκό ντέρμπι στη Σούπερ Λιγκ. Η ΑΕΚ αντιμετωπίζει τον Παναθηναϊκό και με νίκη, προσπερνάει στη βαθμολογία. Η «Ένωση» προέρχεται από το 0-0 με τον Άρη στο Κύπελλο και μεσοβδόμαδα παίζει την πρόκριση στη Θεσσαλονίκη. Στο πρωτάθλημα πέρασε από το Φάληρο, κερδίζοντας 2-1 τον Ολυμπιακό σε ματς που υπήρχαν παράπονα από την πλευρά των αντιπάλων. Ο Παναθηναϊκός είναι στην κορυφή μετά την γκέλα του ΠΑΟΚ με τον Άρη. Κόλλησε στο 1-1 με τον Ολυμπιακό στο Κύπελλο. Ντέρμπι είναι, θα πέσουν κορμιά, θα πάρουμε και εμείς το ρίσκο με το 1Χ & Over 2,5, που προσφέρεται στο 2.92.

Δες εδώ: Όσα πρέπει να γνωρίζεις για το κοπα αφρικα 2024

1700. Ρεάλ Μαδρίτης – Μπαρτσελόνα (21:00)

Πάμε και στο Σούπερ Καπ Ισπανίας. Η Ρεάλ Μαδρίτης κατάφερε μετά από επεισοδιακό ματς με την Ατλέτικο να πάρει την πρόκριση για τον τελικό. Το σκορ 5-3 τα λέει όλα, αν και χρειάστηκε η ημίωρη παράταση. Ένα ματς με τη μισητή αντίπαλο πάντα είναι ντέρμπι, ωστόσο ο στόχος της κούπας είναι μεγάλος. Χωρίς φρέσκα προβλήματα, με Βινίσιους και Ροντρίγκο στην επίθεση. Η Μπαρτσελόνα είχε πιο εύκολο έργο στον 2ο ημιτελικό, κερδίζοντας 2-0 την Οσασούνα. Ο Ραφίνια είναι η πρόσφατη απουσία της, που ήρθε να κολλήσει δίπλα στους Κανσέλο, Γκάβι, Ινίγκο Μαρτίνεθ. Πρώτος τίτλος της χρονιάς, πρόκειται για ντέρμπι, θα επιλέξουμε τον δρόμο των τερμάτων και συγκεκριμένα το combo G/G & Over 2,5 που προσφέρεται στο 2.00.

Επίσης: Έλα στο telegram για προγνωστικά, ψαγμένα άρθρα και πολλά ταμεία με ένα «κλικ»!

ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ροή ειδήσεων

Advertisement