Τετάρτη 17 Απριλίου 2024
Connect with us

Lifestyle

Σχίζας: Αβάσιμη η ανακοίνωση της οικογένειας της Δαλάκα, για οτιδήποτε γινόταν έλεγε «θα πάρω τον Ατζούν»

Δημοσιεύθηκε

στις

Η οικογένεια της Κατερίνας Δαλάκα εξέδωσε ανακοίνωση στα μέσα ενημέρωσης, προκειμένου να διαψεύσει όσα ακούγονται το τελευταίο διάστημα για τη σχέση της παίκτριας του Survivor με τον παραγωγό, Ατζούν Ιλιτζαλί.

Παλιότεροι παίκτες και δημοσιεύματα που κυκλοφόρησαν άφησαν υπονοούμενα για πιθανή στενή σχέση της αθλήτριας με τον Τούρκο και γι΄αυτό η ίδια συμμετέχει για 4η φορά στο παιχνίδι.

Ο Στάθης Σχίζας χαρακτήρισε την ανακοίνωση των γονιών της «αβάσιμη» από το πλατό του «Super Κατερίνα».

Ο ίδιος είπε: «Είναι λίγο αβάσιμη η ανακοίνωση, δεν είπαμε και κάτι, απλά ότι έχει μια καλή σχέση με την παραγωγή. Όποιος έχει τη μύγα μυγιάζεται» και πρόσθεσε μετά: «Η ίδια η Κατερίνα μπορεί να το επιβεβαιώσει, για οτιδήποτε γινόταν έλεγε “θα πάρω εγώ τον Ατζούν”. Η ίδια έδωσε το δικαίωμα να τα λέμε αυτά».

Η ανακοίνωση των γονιών της Κατερίνας Δαλάκα
«Τις τελευταίες ημέρες περιήλθαν σε γνώση μας δηλώσεις, δημοσιεύματα και εν γένει τοποθετήσεις διαφόρων δημοσιογράφων και μη από πλείστα ειδησεογραφικά μέσα, σχετικά με την κόρη μας, Κατερίνα Δαλάκα. Θα επιθυμούσαμε να απευθύνουμε θερμή παράκληση προς όλα τα μέσα μαζικής ενημέρωσης και τους δημοσιογράφους – και μη – όπως απόσχουν από την αναπαραγωγή παντελώς αβάσιμων και αναληθών ισχυρισμών, αναφορικά με το πρόσωπό της, καθώς και να παύσουν να ασχολούνται διαρκώς, κατά παράβαση κάθε δημοσιογραφικής δεοντολογίας, με κάθε επιμέρους πτυχή της προσωπικότητας της, αφενός διαλαμβάνοντάς έως και ζητήματα ευαίσθητων προσωπικών δεδομένων της, αφετέρου μη σεβόμενοι το γεγονός ότι η ίδια αδυνατεί, εκ των πραγμάτων, να τοποθετηθεί και να αντικρούσει τα όσα διαλαμβάνονται δημοσίως, ή ακόμη και να ασκήσει τα νόμιμα δικαιώματα της κατά παντός υπευθύνου, με αποτέλεσμα να θίγεται βάναυσα η προσωπικότητα της».

Ροή ειδήσεων

Advertisement