Connect with us

Ελλάδα

Κύκλωμα μαστροπείας στον Κολωνό: Η Λορέλα «ψάρευε» ανήλικες στα κλαμπ

Published

on

Αποκαλύψεις για τη δράση της Λορέλας από τον Κολωνό, η οποία εμπλέκεται στο κύκλωμα μαστροπείας με ανήλικες, έκανε στο newsit.gr η μητέρα 15χρονου θύματος. 

Η 15χρονη είναι ένα από τα θύματα του κυκλώματος μαστροπείας και γνώριζε τη Λορέλα, η οποία έφερνε κορίτσια στο διαμέρισμα της στον Κολωνό και τα “στρατολογούσε”.

«Το παιδί μου είναι μια καλή μαθήτρια και αθλήτρια. Ήταν αυτό που λένε οι μαθητές “φυτό”. Δεν ήξερε πολλά για τον κόσμο, δεν είχε φίλους. Ήταν άμαθη. Η Λορέλα ήταν αυτή που τα οργάνωσε όλα. Δεν μπόρεσε να προσεγγίσει την κόρη μου και έβαλε μπροστά την Δήμητρα που ήταν σχετικά κοντά στην ηλικία. Έδειχναν στην κόρη μου ότι έχουν λεφτά, ότι κάνουν μεγάλη ζωή και ότι είναι κάθε βράδυ έξω”.

Όπως υποστηρίζει η μητέρα της 15χρονης, είχε ενημερώσει και τους γονείς της -18χρονης σήμερα- Δήμητρας για όσα κάνει η κόρη τους, χωρίς ωστόσο να υπάρξει κάποια αντίδραση από αυτούς. “Βγήκαν οι γονείς της Δήμητρας και είπαν ότι δεν ήξεραν τι συμβαίνει. Είναι ψέματα. Εγώ τους είχα πάρει τηλέφωνο και τους είχα πει να σταματήσει η κόρη τους να ενοχλεί την δική μου. Και μάλιστα, μου είπε η μητέρα της πως η Δήμητρα τους έπαιρνε την κάρτα της τράπεζας για να σηκώνει χρήματα και πως, ενώ ήξεραν ότι κάποιοι άγνωστοι τους βάζουν χρήματα στο λογαριασμό τους, δεν μπορούσαν να κάνουν κάτι για να τους βρουν! Τους είπα να πάνε στην τράπεζα να το καταγγείλουν και προφανώς δεν έκαναν κάτι. Τα ήξεραν όλα!”.

Η μητέρα του θύματος αναφέρει πως η Λορέλα μαζί με άλλες γυναίκες “ψάρευαν” ανήλικα κορίτσια στα κλαμπ, κυρίως στα δυτικά προάστια. “Η Λορέλα δεν είναι η μόνη που το έκανε αυτό. Η κόρη μου, μου τα είπε όλα και τα καταγγείλαμε στην ΓΑΔΑ. Υπάρχουν και άλλες, που είναι μια ομάδα, και βγαίνουν έξω και βρίσκουν ανήλικα κορίτσια για να κάνουν τα ίδια. Εγώ, ευτυχώς, κατάλαβα τι συμβαίνει με την κόρη μου. Όταν μου τα αποκάλυψε όλα, την πήρα από το χέρι και την πήγα κατευθείαν στην ΓΑΔΑ. Ξέρω ότι υπάρχουν άλλες έξι καταγγελίες γονέων για τις άλλες από την παρέα της Λορέλας. Θέλω αυτοί οι άνθρωποι να αφήσουν το παιδί μου ήσυχο. Θέλω να μπουν στην φυλακή. Το παιδί μου έχει γυρίσει στα μαθήματα του και την γυμναστική του. Είμαι δίπλα της και την στηρίζω σε όλα”.

Γείτονες της 31χρονης Λορέλας, αλλά και η μητέρα της 15χρονης ανέφεραν στο newsit.gr ότι η Λορέλα συστηνόταν ως αισθητικός και χρησιμοποιώντας τον “χώρο της ομορφιάς”, πλησίαζε τις ανήλικες. “Και η Λορελα και η Δήμητρα έλεγαν στην κόρη μου να πάει να φτιάξει τα μαλλιά της, ότι ήθελαν να της φτιάξουν τα νύχια και προσπαθούσαν να προσεγγίσουν με αυτό τον τρόπο, όχι μόνο την κόρη μου, αλλά και άλλα κορίτσια”.

Ροή ειδήσεων

Advertisement