Connect with us

Ελλάδα

Κύκλωμα μαστροπείας: Τα μηνύματα που έστελνε η 25χρονη Μαρία στις ανήλικες για τις ταρίφες και τα ερωτικά ραντεβού

Published

on

Τις συνομιλίες που έκαψαν τα μέλη του κυκλώματος μαστροπείας εξασφάλισε και παρουσιάζει το protothema.gr.

Στις συνομιλίες η 25χρονη «Μαρία» φερόμενη ως αρχηγός, συζητά με τα ανήλικα κορίτσια που είχαν πιαστεί στα δίχτυα του κυκλώματος και ζητά 100 ευρώ, με κάποια από τις κοπέλες να της απαντά πως αυτό είναι άδικο. Η συνομιλία συνεχίζεται με την 25χρονη να λέει πως δεν έχει χρήματα και ούτε γονείς για να την βοηθήσουν.

mastropia-chat__2_
mastropia-chat__1_

«Εντάξει, ναι έχετε όμως γονείς, φαγητό κλπ» γράφει σε ένα σημείο η 25χρονη ενώ παρακάτω γράφει: «Σας αγαπώ αλλά τώρα που χώρισα ειδικά, ξέρεις ότι δεν έχω τίποτα…». «Εντάξει, κανόνισε και πες μου πόσα η καθεμιά» είναι η απάντηση στην 25χρονη.

mastropia-chat__3_

«Ανησυχώ, δεν θα βγει σε καλό αυτή η ιστορία, αυτή (σσ: η 25χρονη) φταίει για όλα. Στην αρχή το έκανε να μοιάζει εύκολο και δες πού καταντήσαμε» φαίνεται σε άλλη συνομιλία των ανηλίκων.

mastropia-chat__4_

Ψάχνουν για τους «πελάτες» που συνευρίσκονταν ερωτικά με τις ανήλικες

Την ίδια ώρα σε πλήρη εξέλιξη βρίσκεται η έρευνα της ΕΛΑΣ για τον εντοπισμό των «πελατών» που συνευρίσκονταν ερωτικά με τις ανήλικες.

Υπενθυμίζεται πως η φρίκη που ζούσαν οι κοπέλες άρχισε να αποκαλύπτεται όταν η αδερφή μίας εκ των εμπλεκομένων κοριτσιών αποφάσισε να μιλήσει στις Αρχές και να αναφερθεί σε ερωτικά ραντεβού που λάμβαναν χώρα σε ξενοδοχεία της Αθήνας και της Γλυφάδας.

Ακολούθησε αστυνομική έρευνα από την οποία προέκυψε ότι «πρωταγωνιστικό» ρόλο στην υπόθεση είχε μία 25χρονη ονόματι Μαρία η οποία, μαζί με ακόμη τρία άτομα (δύο άνδρες και μία γυναίκα) εξωθούσαν τις ανήλικες στην πορνεία λαμβάνοντας χρηματικά ανταλλάγματα.

Ο ρόλος της Μαρίας και οι πληρωμές με κοκαΐνη

Ειδικότερα η 25χρονη φέρεται να ανέπτυξε επαφή με τις ανήλικες από το καλοκαίρι του 2023 και να τις διευκόλυνε στην εύρεση «πελατών» λαμβάνοντας φυσικά μέρος των χρημάτων που αποκόμιζαν.

Συγκεκριμένα, για τις «υπηρεσίες» της η Μαρία φέρεται να λάμβανε συνήθως 50 έως 100 ευρώ ανάλογα με τα χρήματα που λάμβαναν οι ανήλικες (200 – 400 ευρώ), ενώ πολλές φορές εκτελούσε και ρόλο συνοδού, πηγαίνοντας οι ίδια τα κορίτσια στα ραντεβού.

Καλά ενημερωμένες πηγές ανέφεραν στο protothema.gr πως η 25χρονη, προκειμένου να μην πέσει στο «ραντάρ» της Αστυνομίας, άλλαζε συχνά διευθύνσεις (τελικά εντοπίστηκε στην Πετρούπολη) ενώ, σύμφωνα με τις ίδιες πηγές, φέρεται κατά το παρελθόν να πραγματοποιούσε και η ίδια ερωτικά ραντεβού.

Αξιοσημείωτο είναι επίσης, το γεγονός πως κάποιοι από τους «πελάτες», οι οποίοι συνευρίσκονταν με τις ανήλικες, σε συνεννόηση με την 25χρονη, παρείχαν ως αμοιβή στα κορίτσια, αντί χρημάτων, ναρκωτικές ουσίες και συγκεκριμένα κοκαΐνη. Ο αριθμός των πελατών είναι ακόμη απροσδιόριστος με την έρευνα των Αρχών για τον εντοπισμό τους να βρίσκεται, όπως προαναφέρθηκε, σε πλήρη εξέλιξη.

Όσον αφορά στους υπόλοιπους συλληφθέντες, τέσσερις από αυτούς κατηγορούνται ότι μετέφεραν τις ανήλικες από και προς τα ξενοδοχεία που λάμβαναν χώρα οι ερωτικές συναντήσεις χρησιμοποιώντας τα αυτοκίνητά τους.

Ένας εξ αυτών μάλιστα είναι ταξιτζής ενώ ένας 25χρονος ονόματι Ζάχος φέρεται να διατηρούσε σχέση με την 25χρονη.

Τέλος οι αστυνομικοί συνέλαβαν και μία 21χρονη η οποία κατηγορείται ότι σε μη επακριβώς προσδιορισμένο χρόνο, αλλά κατά ίδιο χρονικό διάστημα δράσης και των λοιπών συλληφθέντων, προήγαγε στην πορνεία μία εκ των ανηλίκων λαμβάνοντας μέρος των χρημάτων που αποκόμιζε.

Ροή ειδήσεων

Advertisement