Connect with us

Ελλάδα

Μαρέβα Μητσοτάκη: Η βραδινή έξοδος με δερμάτινο παντελόνι και βελούδινο σακάκι

Published

on

Μια σπάνια κοινή έξοδο έκανε ο Κυριάκος Μητσοτάκης με τη σύζυγό του, Μαρέβα Γκραμπόφσκι – Μητσοτάκη το βράδυ της Τετάρτης, 10 Ιανουαρίου. Το ζευγάρι βρέθηκε στο NOX, όπου εμφανίζεται η Μαρινέλλα και απήλαυσε το πρόγραμμα της καταξιωμένης καλλιτέχνιδος. Μάλιστα, μετά το τέλος του φωτογραφήθηκε μαζί της.

Ο Πρωθυπουργός, μάλιστα, μετά τη βραδιά προχώρησε σε μία ανάρτηση στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram, γράφοντας στη λεζάντα: «Μια καταπληκτική βραδιά στην Μαρινέλλα μας!».

Η Μαρέβα Γκραμπόφσκι – Μητσοτάκη επέλεξε ένα σκουρόχρωμο σύνολο για την κρύα βραδιά, το οποίο συνέθεταν ένα γκρι πουλόβερ, ένα μαύρο δερμάτινο παντελόνι και ένα μαύρο blazer σε υφή βελούδου. Ολοκλήρωσε την εμφάνισή της με μαύρα, chunky μποτάκια, ενώ μέσα στο κέντρο έβγαλε το πανωφόρι και το πουλόβερ της και έμεινε με το γκρι T-shirt της.

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης από την πλευρά του, επέλεξε πιο ανοιχτές αποχρώσεις στο outfit του, καθώς συνδύασε ένα λαδί παντελόνι με ένα σκούρο πράσινο πουλόβερ και μπλε σακάκι.

Το δερμάτινο παντελόνι θεωρείται ένα versatile item τόσο για πρωινές όσο και για βραδινές εμφανίσεις, καθώς μπορεί να συνδυαστεί εύκολο με πουκάμισα, T-shirt και πουλόβερ, αλλά και με διαφορετικά πανωφόρια σε πολλές υφές.

Το βελούδο, με το οποίο το συνδύασε η κα. Μητσοτάκη αποτελεί τάση της φετινής σεζόν με πολλούς σχεδιαστές να το προτείνουν στις πασαρέλες τους. Οι επιλογές από βελούδο αφθονούν και ταιριάζουν σε κάθε ηλικία, budget και γούστο. Υπάρχουν άπειροι τρόποι να το φορέσετε που δεν είναι ούτε δαπανηροί ούτε περιοριστικοί. Δείτε εδώ πώς μπορείτε να το συνδυάσετε και εσείς.

 

Ροή ειδήσεων

Advertisement