Connect with us

Ελλάδα

Σχολεία: Πού θα παραμείνουν κλειστά σήμερα λόγω κακοκαιρίας

Published

on

Κλειστά θα παραμείνουν τα σχολεία σήμερα, Δευτέρα (22/1) στις περιοχές στις οποίες «επελαύνει» η κακοκαιρία κυρίως στην Μακεδονία.

Ειδικότερα, σήμεραδεν θα λειτουργήσουν οι σχολικές μονάδες Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης του δήμου Εορδαίας στην Κοζάνη με απόφαση του δημάρχου Παναγιώτη Ν.Πλακεντά αλλά και του δήμου Πρεσπών, με απόφαση του δημάρχου Γεωργίου Στεργίου.

Ακόμη με απόφαση του Δημάρχου Φλώρινας κ. Βασίλη Γιαννάκη, τα σχολεία πρωτοβάθμιας και δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης του Δήμου Φλώρινας θα παραμείνουν κλειστά, λόγω των δυσμενών καιρικών συνθηκών (χιονοπτώσεις και χαμηλές θερμοκρασίες) που επικρατούν στην περιοχή.

Επιπλέον κλειστά θα παραμείνουν τα ΚΔΑΠ και το ΚΔΑΠ ΜΕΑ του Δήμου Φλώρινας.

Στους παραπάνω δήμους, οι παιδικοί σταθμοί θα λειτουργήσουν κανονικά.

Κλειστά θα παραμείνουν και όλα τα σχολεία της Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης του Δήμου Αμυνταίου λόγω των δυσμενών καιρικών συνθηκών που επικρατούν στην περιοχή, με απόφαση του Δημάρχου Αμυνταίου κ. Ιωάννη Λιάση.

Οι παιδικοί σταθμοί θα λειτουργήσουν κανονικά εκτός από αυτούς στις Δημοτικές Κοινότητες Λεχόβου και Βαρικού, οι οποίοι θα παραμείνουν κλειστοί.

Στην Καστοριά, αναμένεται ανακοίνωση στις 18.00μμ. Έως τώρα, υπήρχε η σκέψη να ξεκινήσει η λειτουργία των σχολείων στις 10.00, εξετάζεται όμως το ενδεχόμενο να μην ανοίξουν καθόλου.

Τα σχολεία του Δήμου Βελβεντού θα ξεκινήσουν στις 10.00 ενώ μία ώρα αργότερα από το κανονικό θα ξεκινήσουν τα σχολεία όλων των βαθμίδων στο δήμο Βοϊου (δυτ.Μακεδονία)

Ροή ειδήσεων

Advertisement