Connect with us

Lifestyle

Ο Τριαντάφυλλος απαντά για το ότι δεν πληρώθηκε για το γάμο της Ελίζαμπεθ Ελέτσι: «Αγαπώ την Ελλάδα και την εφορία»

Published

on

Παρέμβαση σχετικά με τα όσα αποκάλυψε η ΑΑΔΕ για τον γάμο της Ελίζαμπεθ Ελέτσι έκανε ο τραγουδιστής Τριαντάφυλλος ο οποίος φέρεται να τραγούδησε αφιλοκερδώς.

Ο ίδιος παρεμβαίνοντας στο MEGA και στο LIVE News, τόνισε ότι γνώρισε την Ελίζαμπεθ Ελέτσι στο Survivor και πως της είχε υποσχεθεί ότι όπου και αν βρίσκεται εκείνη την περίοδο θα τραγουδήσει χωρίς κέρδος στο γάμο της.

Ο ίδιος τόνισε πως «αγαπάω την Ελλάδα και την εφορία και είμα πάντα κύριος».

Η παρέμβασή του στο Live News: «Πήγα στο Survivor. Εκεί μέσα στη ζούγκλα ήμουν φιλαράκι με την Ελίζαμπεθ. Και μου έλεγε «θέλω να παντρευτώ έχω μεγαλώσει, να κάνω παιδιά». Της λέω «αγάπη μου, επειδή το θες τόσο πολύ, όταν βγούμε και παντρευτείς εγώ θέλω να τραγουδήσω αφιλοκερδώς, όπου και να είμαι θα έρθω να τραγουδήσω σε σένα τζάμπα».

Έτυχε λοιπόν να γίνει ο γάμος να είμαι εδώ και να τραγουδάω στον Πειραιά στο μαγαζί μας που γίνεται χαμός, και την ίδια μέρα πήγα τραγούδησα αφιλοκερδώς. Τραγούδησα μόνο 25 λεπτά γιατί έπρεπε να πάω στο μαγαζί που ήταν γεμάτο γιατί θα έτρωγα ξύλο από τους επιχειρηματίες. Είναι δικαίωμά μου να τραγουδήσω σε κάποιο γάμο αφιλοκερδώς. Σε όλα μου τα live κόβω δελτίο παροχής. Αγαπάω την Ελλάδα, αγαπάω την Εφορία γιατί είμαι κύριος όλα αυτά τα χρόνια.

Από τον κ. Ατζούν είναι φορολογημένα τα λεφτά που έχω πάρει. Το ξέρεις όμως ότι είναι προσωπικά δεδομένα αυτά; Να ψάξει η ΑΑΔΕ αν είμαι κύριος σε όλα. Δήλωσα ότι αυτό το κάνω δωρεάν, το δήλωσα πριν το γάμο, το δήλωσα και στο γάμο».

Ροή ειδήσεων

Advertisement