Connect with us

Πάτρα - Δ. Ελλάδα

Η επικοινωνία του κρεοπώλη με τη «μυστηριώδη» γυναίκα και το «κυνήγι» πριν το φονικό

Published

on

Στον Άγιο Αθανάσιο Μεσολογγίου θα γραφτεί σήμερα (27/1) το μεσημέρι η τελευταία πράξη του δράματος, με την κηδεία του Μπάμπη Κούτσικου.

Συγγενείς και φίλοι θα αποχαιρετήσουν τον 31χρονο άντρα, χωρίς κανένας, ωστόσο, να γνωρίζει ακόμη τον λόγο που ο κατηγορούμενος κρεοπώλης φέρεται να τον πυροβόλησε σχεδόν εξ επαφής και να τον σκότωσε το βράδυ της 4ης Ιανουαρίου.

Οι Αρχές συνεχίζουν να ερευνούν σπιθαμή προς σπιθαμή την ευρύτερη περιοχή, όπου βρέθηκε νεκρός ο Μπάμπης, καθώς ακόμη δεν έχουν εντοπιστεί ούτε το κινητό του, αλλά ούτε και η καραμπίνα του.

Την ίδια ώρα, όλο και περισσότερα στοιχεία έρχονται στο φως για την μοιραία νύχτα του εγκλήματος.

Το «Φως στο Τούνελ» εντόπισε τη γυναίκα, στην οποία έστειλε μηνύματα ο 50χρονος κατηγορούμενος την ημέρα της δολοφονίας του 31χρονου.

Ο φερόμενος ως δράστης μετά τον σχολαστικό καθαρισμό του σπιτιού του, πέταξε τα σκουπίδια στον κάδο απορριμμάτων

Όπως δηλώνει, είχαν μια τυπική φιλική επαφή με τον κατηγορούμενο. «Έστειλε το μήνυμα το πρωί της Πέμπτης, 10:30….11; Κάπου εκεί…Δεν θυμάμαι ακριβώς. Γνώριζε ότι είχα ένα θέμα με την υγεία μου και απλά μου έγραψε «τι κάνεις καμάρι μου; πως είσαι; Κάτι τέτοιο…Ένα απλό μήνυμα. Δεν του απάντησα τίποτα…», αναφγέρει η γυναίκα και ξεκαθαρίζει ότι δεν είχαν τόσο στενή φιλική επαφή.

«Μιλούσαμε μια φορά τον χρόνο και δεν βρισκόμασταν γιατί εγώ έμενα αλλού. Μου είχε πει ότι ήταν πεσμένη η δουλειά του και είχε πρόβλημα. Τον Μπάμπη δεν τον γνώριζα», τονίζει.

Το δεύτερο κινητό που είχε μαζί του ο κρεοπώλης

Εν τω μεταξύ, ο 50χρονος κατηγορούμενος φέρεται να είχε δύο κινητά και μάλιστα το δεύτερο να ανήκει σε φιλικό του πρόσωπο.

Στο σπίτι του η αστυνομία, κατόπιν έρευνας, ανακάλυψε ότι υπήρχε δεύτερο κινητό τηλέφωνο, το οποίο ήταν στο όνομα ενός φιλικού του προσώπου και φαίνεται το συγκεκριμένο κινητό να είχε πάνω του ο ίδιος την μοιραία νύχτα.

Το πρόσωπο αυτό, μάλιστα, φαίνεται να είναι μέλος μίας παρέας κυνηγών εκτός του Μεσολογγίου. Ακόμα δεν έχει κληθεί για κατάθεση από τις Αρχές ώστε να δώσει απαντήσεις γιατί το κινητό τηλέφωνο με τα δικά του στοιχεία ήταν στα χέρια του κατηγορούμενου.

Τι ήθελε να εξαφανίσει ο κρεοπώλης την 4η Ιανουαρίου;

Η κάμερα της εκπομπής «Τούνελ» βρέθηκε στο Μεσολόγγι, για να ερευνήσει τις κινήσεις του κατηγορούμενου κρεοπώλη, το μοιραίο βράδυ.

Ο φερόμενος ως δράστης μετά τον σχολαστικό καθαρισμό του σπιτιού του, πέταξε τα σκουπίδια στον κάδο απορριμμάτων που βρίσκεται έξω από το νοσοκομείο Μεσολογγίου. Στην συνέχεια ακολούθησε την διαδρομή προς την λιμνοθάλσσα.

Ήθελε να εξαφανίσει κάτι σημαντικό και διάλεξε την συγκεκριμένη περιοχή, που ερευνούσαν για μέρες οι αστυνομικοί; Τι πέταξε σε εκείνους τους κάδους;

Η δημοσιογράφος της εκπομπής ακολούθησε την διαδρομή του, βρέθηκε στη γειτονιά του και συνομίλησε με τους ανθρώπους που τον έβλεπαν καθημερινά.

Σοκαρισμένοι οι γείτονες του μετά τις εξελίξεις που είδαν το φως της δημοσιότητας, μιλούν για έναν ήσυχο άνθρωπο, που διατηρούσε απλά μια τυπική επαφή μαζί τους.

«Γενικά δεν έκανε φασαρία ώστε να πεις ότι μπορεί να ακούστηκε κάτι εκείνη την νύχτα. Σοκαριστήκαμε όλοι με το γεγονός», λέει η γειτόνισσά του.

«Είμαστε γείτονες 4-5 χρόνια. Τον έβλεπα που έφευγε το πρωί και ερχόταν το μεσημέρι. Εκείνο το βράδυ δεν είδα τίποτα», αναφέρει ένας άλλος γείτονάς του.

«Μιλάει» ο τόπος του εγκλήματος

Η σορός του άτυχου Μπάμπη εντοπίστηκε, μετά από 18 ημέρες, από ειδικά εκπαιδευμένο σκύλο σε βαλτώδες σημείο και καλυμμένη με πολλές καλαμιές, στην περιοχή Κάμπος Ευηνοχωρίου.

Ο 31χρονος βρέθηκε πυροβολημένος, με τα ρούχα που φορούσε εκείνο το βράδυ. «Ήταν πεσμένος μπρούμυτα ανάμεσα στις καλαμιές. Ο σκύλος τον βρήκε από την έντονη μυρωδιά που υπήρχε. Εγώ θεωρώ ότι όποιος το έκανε δύσκολα να το έκανε μόνος του σε αυτό το σημείο», σημειώνει ο πρόεδρος της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Αιτωλίας, Χρήστος Τέγας.

Και προσθέτει: «Εδώ μεταφέρθηκε γιατί δεν υπήρξε πουθενά ούτε μια κηλίδα αίμα». Ο ίδιος τονίζει ότι τις απαντήσεις στα ερωτήματα των αστυνομικών κρύβουν το κινητό και το όπλο του Μπάμπη, τα οποία πρέπει να βρεθούν.

«Θα μπορούσε ο κρεοπώλης να τα έχει πετάξει σε διάφορα σημεία είτε στην λιμνοθάλασσα είτε σε κάποιο άλλο αυλάκι είτε και μέσα στην πόλη του Μεσολογγίου. Θεωρώ όμως ότι σύντομα θα ανοίξει το στόμα του και θα πει στους αστυνομικούς όλα όσα χρειάζονται για να λυθεί το πρόβλημα», υπογραμμίζει.

Το «κυνήγι» δυο μέρες πριν το φονικό

Με τον ιδιοκτήτη καφενείου στα Μούσουρα, το χωριό από όπου κατάγεται ο κρεοπώλης, επικοινώνησε το «Τούνελ». Όπως αναφέρει, δεν είχε δει τον κατηγορούμενο στο χωριό, τις ημέρες πριν γίνει το φονικό. Ο κρεοπώλης, σύμφωνα με τον ιδιοκτήτη του καφενείου, δεν πήγαινε καθόλου στο χωριό και το σπίτι του ήταν κλειστό από τότε που πέθαναν οι γονείς του. «Αν πήγαιναν στα βουνά για κυνήγι, δεν το γνώριζα».

Γνωστός του κρεοπώλη από τα Μούσουρα, μιλά στην εκπομπή. «Πήγαιναν με τον ξάδερφό μου για κυνήγι και τους έβλεπα στο facebook. Μάλιστα τον κάλεσε η Ασφάλεια για κατάθεση αλλά δεν ήξερε κάτι παραπάνω. Έχω σοκαριστεί λίγο. Ο ξάδερφός μου μου είπε ότι δεν μπορεί αυτό το άτομο, μόνο του, να έχει οργανώσει αυτό το έγκλημα».

in.gr

Ροή ειδήσεων

Advertisement