Connect with us

Ποδόσφαιρο

Ντέρμπι κορυφής στην Τούμπα για την 20ή αγωνιστική της Superleague

Published

on

Ο ΠΑΟΚ υποδέχεται τον Παναθηναϊκό στην Τούμπα (28/1, 20:30), στο μεγάλο ντέρμπι κορυφής της 20ής αγωνιστικής της Stoiximan Superleague.

Οι δύο ομάδες «συγκατοικούν» στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα, με 44 βαθμούς και αμφότερες θα επιχειρήσουν το… προσπέρασμα στην κούρσα του πρωταθλήματος.

Ο Ραζβάν Λουτσέσκου δεν υπολογίζει τους διεθνείς Γουίλιαμ Τρόοστ-Εκόνγκ και Αλί Σαμάτα, αλλά και στους Αντελίνο Βιεϊρίνια και Ιβάν Νάσμπεργκ. Στη διάθεσή του θα είναι οι Κοτάρσκι, Ζίβκοβιτς, Σάστρε, Κεντζιόρα, Κουλιεράκης, Μιχαηλίδης, Μπάμπα, Ράφα Σοάρες, Τσιγγάρας, Σβαμπ, Οζντόεφ, Μεϊτέ, Μάρκος Αντόνιο, Μουργκ, Κωνσταντέλιας, Τάισον, Α.Ζίβκοβιτς, Ντεσπόντοφ, Μπράντον και Τζίμας.

Από την άλλη, ο Φατίχ Τερίμ δεν υπολογίζει λόγω προβλημάτων τραυματισμού τους Χουάνκαρ, Σεμπαστιάν Παλάσιος και Μπαρτ Σένκεφελντ. Την αποστολή στη Θεσσαλονίκη ακολούθησαν οι Λοντίγκιν, Ντραγκόφσκι, Ξενόπουλος, Βαγιαννίδης, Ρουμπέν, Ζέκα, Ιωαννίδης, Μπακασέτας, Μπερνάρ, Λημνιός, Τσέριν, Μαντσίνι, Ούγκο, Γεντβάι, Αϊτόρ, Μλαντένοβιτς, Κώτσιρας, Γερεμέγεφ, Τζούριτσιτς, Βιλένα, Αράο και Ακαϊντίν.

Διαιτητής θα είναι ο Ρόχιτ Σάγκι με βοηθούς τους Ίτερλαντ και Γκρένεβικ, τέταρτος ο Γκορτσίλας και στο VAR οι Χάγκεν και Νικολακάκης.

Οι σκέψεις των δύο προπονητών

Ο τεχνικός του ΠΑΟΚ έχει κάποια διλήμματα αναφορικά με τον καταρτισμό της ενδεκάδας. Κουλιεράκης και Μιχαηλίδης διεκδικούν μία θέση δίπλα στον Κεντζιόρα στο κέντρο της άμυνας, ενώ ακόμη δεν έχει καταλήξει ποιος εκ των Μουργκ και Κωνσταντέλια θα αγωνιστεί στη θέση «10».

Στον αντίποδα, ο Τούρκος τεχνικός του Παναθηναϊκού, μετά το εκτεταμένο ροτέισον στο Κύπελλο, αναμένεται να επιστρέψει στη μέχρι πρότινος «συνταγή», αναφορικά με τον καταρτισμό της ενδεκάδας των «πράσινων». Δεδομένη θεωρείται η χρησιμοποίηση του ελληνικού «διδύμου» στην επίθεση, ενω Αράο και Γεντβάι θα επιστρέψουν στο κέντρο της άμυνας.

Ροή ειδήσεων

Advertisement