Connect with us

Χωρίς κατηγορία

SUPER LEAGUE1- K15: Το πάλεψαν οι μικροί του Δ. Κατριμπούζα

Published

on

 

Εξαρχής το παιχνίδι της 8ης αγωνιστικής για το πρωτάθλημα της Κ15 της Super League 1 ήταν αρκετά δύσκολο για την ομάδα της Παναχαϊκής.

Το συγκρότημα του Δημήτρη Κατριμπούζα ηττήθηκε με 3-0 από τον Παναθηναϊκό ωστόσο ήταν σαφώς πιο έτοιμο από τον πρώτο γύρο όπου και είχε ηττηθεί στα Προσφυγικά με 6-1.

Αξίζει να αναφέρουμε ότι ο Κατριμπούζας αντιμετώπισε και προβλήματα τραυματισμών όπως τις απουσίες των Παπακωνσταντίνου, Γιώτη, αλλά και την αναγκαστική αλλαγή του Βιανέλλο

Οι πράσινοι ευτύχισαν να προηγηθούν πολύ νωρίς (1′) με τον Λάβδα να στέλνει τη μπάλα στα δίχτυα για το 1-0. Στο 50′ ο Δανιηλίδης με εξαιρετικό πλασέ διπλασίασε τα τέρματα για την ομάδα του Παναθηναϊκού (2-0) και στο 60’ ο Παπακώστας διαμόρφωσε το τελικό (3-0).

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ Κ15 (Παπαδάκης): Γείτονας, Γκαρτζονίκας, Γκρέμπι (60′ Λιούτας), Σέμος (55′ Λαζαρίδης), Λάβδας, Μπινιάρης, Καραγκούνης (55′ Καλμπουρτζής), Παπακώστας, Δανιηλίδης, Παπαχαραλάμπους (60′ Νταμπίζας), Δελήμπεης.

ΠΑΝΑΧΑΪΚΗ Κ15 (Κατριμπούζας): Ανδρεόπουλος, Κόλλιας, Αλεξόπουλος, Λινάρδος, Χριστοδουλόπουλος, Ναλπάντης, Σχινάς (50′ Ηλιόπουλος), Γασπαρινάτος (73′ Ροτμελιώτης), Βιανέλλο (20′ λ.τρ. Ανδρικόπουλος), Τσαλπατούρος (73′ Σταματάκης), Ασπρούδης (73′ Πιστικός).

ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ

(8η Αγωνιστική)

ΑΕΚ – Αστέρας 2-2

Πανιώνιος – Ολυμπιακός 0-2

Ατρόμητος – ΟΦΗ 2-0

Παναθηναϊκός- Παναχαϊκή 3-0

ΕΠΟΜΕΝΗ

(9η Αγωνιστική)

Αστέρας- Παναθηναϊκός

ΟΦΗ-ΑΕΚ

Ολυμπιακός-Ατρόμητος

Παναχαϊκή- Πανιώνιος

 

Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ

(Σε 8 αγώνες)

Ολυμπιακός 22

Παναθηναϊκός 17

Ατρόμητος 12

ΟΦΗ 10

Αστέρας 10

Πανιώνιος 9

ΑΕΚ 8

Παναχαϊκή 1

 

Ροή ειδήσεων

Advertisement