Connect with us

Ποδόσφαιρο

Άμεση αντίδραση για τη Χιρόνα, προς την πλευρά του ΠΑΟΚ το ντέρμπι

Published

on

Από ενδιαφέρουσες αναμετρήσεις και μεγάλα ντέρμπι απαρτίζεται το σημερινό πρόγραμμα, όπου μάλιστα προκύπτουν και καλές στοιχηματικές ευκαιρίες.

Συγκεκριμένα, η Χιρόνα μεσοβδόμαδα αποκλείστηκε από το Κύπελλο και θα ψάξει για άμεση αντίδραση στη Γαλικία αφού σε περίπτωση νίκης σήμερα θα πατήσει και πάλι στην κορυφή, έστω και με ένα ματς περισσότερο. Στη Stoiximan Σούπερ Λιγκ ξεχωρίζει το ντέρμπι κορυφής ανάμεσα σε ΠΑΟΚ και Παναθηναϊκό, με τους γηπεδούχος να δείχνουν πως έχουν προβάδισμα.

Δες εδώ: Τι είναι το χαντικαπ μπασκετ

  1. Θέλτα – Χιρόνα (15:00)

Αμφότερες οι ομάδες μεσοβδόμαδα αποκλείστηκαν από τον θεσμό του Κυπέλλου Ισπανίας, συνεπώς πλέον θα αφοσιωθούν στις υποχρεώσεις τους στο πρωτάθλημα. Η μεν Θέλτα ψάχνει βαθμούς για την παραμονή, ενώ από την άλλη η Χιρόνα προσπαθεί να μείνει ζωντανή στην κούρσα του τίτλου ή έστω στην πρώτη τετράδα που οδηγεί στο Τσάμπιονς Λιγκ. Διαθέτει μία από τις κορυφαίες επιθέσεις της κατηγορίας, η Θέλτα δεν τα πάει και τόσο καλά μπροστά στο κοινό της, επιλογή το διπλό στο 2.40.

  1. ΠΑΟΚ – Παναθηναϊκός (20:30)

Κλείνουμε με το σπουδαιότερο ματς της ημέρας, αυτό ανάμεσα σε ΠΑΟΚ και Παναθηναϊκό. Αμφότεροι κατοικούν στην κορυφή, ισόβαθμοι με 44 πόντους. Η αλήθεια είναι πως ο ΠΑΟΚ δείχνει εξαιρετικά στοιχεία μέχρι στιγμής αλλά σε ντέρμπι έχει νικήσει μονάχα τον προβληματικό Ολυμπιακό. Απόψε θα ψάξει τη δεύτερη του νίκη σε μεγάλα ματς, κόντρα σε έναν Παναθηναϊκό που προέρχεται από στραπάτσο στο Κύπελλο και ψάχνει για αντίδραση απόψε. Με την εικόνα που παρουσιάζουν οι δύο ομάδες, δεν μπορούμε να μην καταλήξουμε προς την πλευρά του ΠΑΟΚ, πάμε συντηρητικά με το 1Χ και Over 1,5 στο 1.83.

Επίσης: Έλα στο telegram για προγνωστικά, ψαγμένα άρθρα και πολλά ταμεία με ένα «κλικ»!

ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ροή ειδήσεων

Advertisement