Connect with us

Ελλάδα

Κακοκαιρία: Ποια σχολεία θα παραμείνουν κλειστά τη Δευτέρα – Με τηλεκπαίδευση τα μαθήματα

Published

on

Στο δήμο Μαντουδίου Λίμνης Αγίας Άννας, στην Εύβοια θα παραμείνουν κλειστά τα σχολεία αύριο Δευτέρα 29 Ιανουαρίου, λόγω της κακοκαιρίας, που αναμένεται να πλήξει την περιοχή.

Μέχρι στιγμής, έχει ανακοινωθεί πως θα παραμείνουν κλειστά τα ακόλουθα σχολεία του δήμου Παλλήνης: 2ο Δημοτικό Παλλήνης, 1ο Γυμνάσιο Παλλήνης, 1ο Λύκειο Παλλήνης λόγω προγραμματισμένης διακοπής ρεύματος.

Τα σχολεία πρωτοβάθμιας και δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης του δήμου Φλώρινας θα ξεκινήσουν τη λειτουργία τους αύριο, 29/1, στις 9.15 εξαιτίας χαμηλών θερμοκρασιών, ύστερα από απόφαση του δημάρχου κ.Βασίλη Γιαννάκη. Κανονικά θα λειτουργήσουν οι παιδικοί σταθμοί.

Από το υπουργείο Παιδείας ανέφεραν ότι σε όσες περιοχές της χώρας αποφασιστεί να ανασταλεί η λειτουργία των σχολείων λόγωτων καιρικών συνθηκών, θα πραγματοποιηθεί τηλεκπαίδευση.

Οι ισχυρές χιονοπτώσεις, που αναμένονται αύριο καθώς και την Τρίτη, προβλέπεται να επηρεάσουν τη λειτουργία και άλλων σχολικών μονάδων. Στην Αττική, η κακοκαιρία θα πλήξει κυρίως τα βόρεια προάστια, σύμφωνα με τις προβλέψεις της Εθνικής Μετεωρολογικής Υπηρεσίας ενώ γίνεται λόγος για πιθανή χιονόστρωση στον Διόνυσο, την Εκάλη, τη Ροδόπολη, τη Δροσιά, την Πεντέλη, το Ντράφι, τους Θρακομακεδόνες, το Κρυονέρι, την Άνοιξη και τον Άγιο Στέφανο.

Οι δήμοι και οι περιφέρειες βρίσκονται σε επιφυλακή και μέσα στις επόμενες ώρες θα αποφασιστεί εάν και πού θα παραμείνουν τα σχολεία κλειστά ή θα λειτουργήσουν με καθυστέρηση μίας ή δύο ωρών.

Σύμφωνα με πληροφορίες, εάν η κακοκαιρία πλήξει περισσότερες περιφέρειες, τις αποφάσεις για τη λειτουργία των σχολείων θα λάβει το υπουργείο Παιδείας.

Ροή ειδήσεων

Advertisement