Connect with us

Ελλάδα

Ηράκλειο: Κοιμόταν δύο μέρες σε εγκαταλελειμμένο όχημα η 13χρονη – Δικάζεται ο πατέρας

Published

on

Στην παιδιατρική κλινική του Βενιζέλειου νοσοκομείου φιλοξενείται προσωρινά η 13χρονη που έφυγε από το σπίτι της στο Ηράκλειο Κρήτης και… δεν την αναζήτησε κανείς! Οι αστυνομικές αρχές  εξετάζουν με προσοχή την υπόθεση μετά την καταγγελία που έκανε μόνη της η 13χρονη στις αρχές.

Ήδη έχει συλληφθεί ο 41χρονος πατέρας της ενώ ο εισαγγελέας τον παρέπεμψε να δικαστεί σήμερα στο Αυτόφωρο Δικαστήριο Ηρακλείου.

Δύο μέρες κοιμόταν σε εγκαταλελειμμένο αυτοκίνητο

Όπως αναφέρει η ιστοσελίδα cretapost, η 13χρονη, σύμφωνα με την καταγγελία της στην αστυνομία, έφυγε από το σπίτι της γιατί δεν άντεχε άλλο την κατάσταση που ζούσε όλα αυτά τα χρόνια. Φέρεται να υποστήριξε πως ο πατέρας της ήταν βίαιος ενώ δεν ενδιαφερόταν για εκείνην και τα αδέλφια της.

Έτσι, αποφάσισε να φύγει από το σπίτι και πήγε σε ένα εγκαταλελειμμένο αυτοκίνητο όπου και έμεινε για δύο βράδια. Χθες, η 13χρονη βλέποντας ότι δεν την έχει αναζητήσει κανείς αποφάσισε να πάει στο αστυνομικό τμήμα και να καταγγείλει στους αστυνομικούς τα όσα βιώνει.

Εκείνοι μετά την καταγγελία εντόπισαν τον πατέρα και τον συνέλαβαν. Ο ίδιος ανέφερε πως τόσο ο ίδιος όσο και η σύζυγός του έψαχναν μόνοι τους να βρουν την κόρη τους, χωρίς όμως αποτέλεσμα.

Η υπόθεση εξετάζεται και από τις κοινωνικές υπηρεσίες προκειμένου να βγάλουν ένα πόρισμα.

Ροή ειδήσεων

Advertisement