Connect with us

Πάτρα - Δ. Ελλάδα

ΔΥΤΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ: Νταής σε σχολείο ρίχνει μπουνιά σε 14χρονο!

Published

on

Όλα έγιναν το μεσημέρι της Παρασκευής στο Γυμνάσιο της Ανδραβίδας, όταν 14χρονος μαθητής δέχθηκε γροθιά στο πρόσωπο από συμμαθητή του και την παρέα του για ασήμαντη αφορμή. «Του επιτέθηκαν μέσα στο σχολείο, ο γιος μου δεν αντέδρασε, έφαγε ξύλο. Κάποια άλλα παιδιά τραβούσαν βίντεο και στη συνέχεια το μοίρασαν στα social media», τόνισε η μητέρα του 14χρονου μαθητή που κατηγορεί τη διεύθυνση του σχολείου για αδιαφορία.

«Ο Διευθυντής και οι δύο καθηγητές που ήταν στο διάλειμμα δεν βοήθησαν το παιδί μου. Ο διευθυντής δεν με ενημέρωσε καν για το συμβάν που έγινε. Το παιδί ήρθε χτυπημένο στο σπίτι και έτσι το έμαθα. Ο γιος μου γύριζε στο προαύλιο με τον πάγο στο πρόσωπο και κανείς δεν του έδωσε σημασία. Όλοι ήταν αδιάφοροι και δεν με ειδοποίησε κανένας από το σχολείο», υποστηρίζει η μητέρα του θύματος με την ίδια, να παραμένει σοκαρισμένη από το συμβάν και να ζητά να τιμωρηθούν όλοι όσοι ευθύνονται.

Η μητέρα που απευθύνθηκε στην Αστυνομία κάνει λόγο επίσης για ένα προσχεδιασμένο περιστατικό, με την ίδια να δηλώνει ότι: «…’Ολο αυτό το είχαν στήσει, είχαν σχεδιάσει να πάρουν το παιδί στο πίσω μέρος του σχολείου, να το χτυπήσουν και να το τραβήξουν βίντεο». Πάντως από το βίντεο φαίνεται ότι οι μαθητές που βιντεοσκοπούν δεν είχαν γνώση για το τι θα επακολουθήσει.

Ροή ειδήσεων

Advertisement