Connect with us

Ελλάδα

«Ο στρεπτόκοκκος ήταν το τελειωτικό χτύπημα» λέει ο αδερφός του 28χρονου

Published

on

Συγκλονισμένη είναι η τοπική κοινωνία της Λάρισας από τον ξαφνικό χαμό του 28χρονου Δημήτρη Κομίνη, ο οποίος άφησε την τελευταία του πνοή ύστερα από σύντομη μάχη στο νοσοκομείο Παπαγεωργίου της Θεσσαλονίκης όπου οι γιατροί έδωσαν σκληρή μάχη για να τον κρατήσουν στη ζωή. Ο στρεπτόκοκκος που είχε προσβάλλει τον οργανισμό του 28χρονου ήταν επιθετικός και μέσα σε λίγες ημέρες αχρήστεψε τα όργανά του.

Ο αδελφός του 28χρονου Δημήτρη Κομίνη από τη Λάρισα, Απόστολος Κομίνης μίλησε στο protothema.gr για τη ξαφνική απώλεια του αδελφού του αλλα και τη μάχη που έδινε το τελευταίο οχτάμηνο στα νοσοκομεία.

«Ο στρεπτόκοκκος ήταν το τελειωτικό χτύπημα στα προβλήματα υγείας που αντιμετώπιζε ο αδελφός μου, το τελευταίο οχτάμηνο.Τον περασμένο Μάιο , ο Δημήτρης διεγνώσθη με ρευματοειδή αρθρίτιδα κι έκανε θεραπείες ώστε να μπορέσει να το αντιμετωπίσει . Η ρευματοειδής αρθρίτιδα είχε ήδη κάνει ζημιά στην καρδιά του αδερφού μου οπότε όταν ανέβασε υψηλό πυρετό, οι γιατροί του έκαναν το τεστ και είδαν ότι έχει στρεπτόκοκκο.Είχε ήδη αποδυναμωθεί ο οργανισμός του από την ρευματοειδή αρθρίτιδα και ο στρεπτόκοκκος , τον αποτελείωσε, του προκάλεσε σηψαιμία κι άφησε την τελευταία του πνοή στο νοσοκομείο» εξηγεί στο protothema.gr ο αδελφός του 28χρονου, Αποστόλης Κομίνης για το πως έφυγε από τη ζωή ο αδελφός του.

«Όλα έγιναν πολύ γρήγορα, τα χτυπήματα ήταν απανωτά για τον αδελφό μου και μέσα σε διάστημα 8 μηνών ταλαιπωρίας για εκείνον, έφυγε αναπάντεχα από τη ζωή. Ήταν ένα εξαίρετο παιδί, ένας αθλητής που είχε όνειρα για τη ζωή αλλά δυστυχώς η μοίρα του είχε άλλα σχέδια . Κλείνοντας θέλω να πω στον κόσμο να προσέχει τα παιδιά του, υπάρχει έξαρση με τον στρεπτόκοκκο και να μην αποφεύγουν να κάνουν το τεστ όσο κι αν κοστίζει, πρέπει να προφυλάξουμε τα παιδιά μας», προσθέτει στο protothema.gr ο Αποστόλης Κομίνης.

Συγκινητική είναι και η ανάρτηση που έκανε η αδελφή του 28χρονου, Ευθαλία Κομίνη στην ιστοσελίδα της στο Facebook η οποία αποχαιρετά τον αδερφό της

«Αδελφέ μου ελαφρύ το χώμα που θα σε σκεπάζει και πάντα στην σκέψη μας θα είσαι γιατί πάντα με θάρρος κοιτούσες κατάματα και αντιμετώπισες τον θάνατο θα είσαι πάντα μέσα στα βάθη της καρδιάς μου λουλούδι μου!!».

Ροή ειδήσεων

Advertisement