Connect with us

Ελλάδα

Πήγε αποφασισμένος να σκοτώσει: «Τον πυροβόλησε πισώπλατα» – Συγκλονίζει ο γαμπρός του καπετάνιου που έχασε τη ζωή του στο μακελειό της Γλυφάδας

Published

on

Αποφασισμένος να σκοτώσει φαίνεται πως πήγε ο δράστης του μακελειού σου Γλυφάδα καθώς σύμφωνα με τα όσα περιγράφει στο newsit.gr συγγενής θύματος ο 70χρονος Αιγύπτιος είχε μαζί του δύο όπλα: Ένα περίστροφο και μία καραμπίνα.

Όπως περιγράφει στο newsit.gr ο γαμπρός του καπετάνιου που σκοτώθηκε στο μακελειό στη Γλυφάδα, ο Αιγύπτιος δράστης τον πυροβόλησε πισώπλατα.

«Μπήκε στο γραφείο του γαμπρού της πλοιοκτήτριας. Έβγαλε την καραμπίνα να τον σκοτώσει και ο πεθερός μου πετάχτηκε να του πάρει την καραμπίνα. Και έβγαλε ένα πιστόλι και τον σκότωσε. Τον χτύπησε πισώπλατα» περιγράφει ο γαμπρός του άτυχου καπετάνιου που εργαζόταν επί δεκαετίες στη συγκεκριμένη εταιρεία.

gampros_thimatos_glyfada-1.jpg

«Έβγαλε την καραμπίνα, πήγε ο πεθερός μου να τον αφοπλίσει και αυτός έβγαλε περίστροφο και του έριξε από την πλάτη, από πίσω» λέει και ξαναλέει ο άνθρωπος, σαστισμένος ακόμα από αυτά που συνέβησαν.

Τον δράστη του μακελειού δεν τον γνωρίζει. Όπως λέει «Κάτι σαν επιστάτη τον είχαν δεν ξέρω περισσότερα. Απ΄ ό,τι κατάλαβα δεν ερχόταν εδώ, δεν ήταν άνθρωπος του γραφείου».

«Έχουμε χάσει τη ζωή μας» λέει η σύζυγος του καπετάνιου που σκοτώθηκε

Την ίδια ώρα, απαρηγόρητη είναι ολόκληρη η οικογένεια του άτυχου καπετάνιου που σκοτώθηκε στο μακελειό της Γλυφάδας.

«Αυτό που μας συνέβη δεν το φαντάζεται ο ανθρώπινος νους. Έχουμε χάσει τη ζωή μας! Τι να σας πω;» λέει στο newsit.gr η σύζυγος του θύματος.

«Τώρα με πήρε ο γαμπρός μου. Δε μπορώ να το σκεφτώ, δε μπορώ να το βάλω στο μυαλό μου» περιγράφει η γυναίκα του καπετάνιου που έχασε τη ζωή του.

Ροή ειδήσεων

Advertisement