Connect with us

Lifestyle

Ελεονώρα Μελέτη για Νίκο Αναδιώτη: Δεν μπορώ το 2024 να ακούω ότι είναι αμαρτία το να είναι κάποιος ομοφυλόφιλος

Published

on

Τις δηλώσεις του Νίκου Αναδιώτη, ο οποίος, μιλώντας για το νομοσχέδιο για τον γάμο και την τεκνοθεσία από ομόφυλα ζευγάρια, σχολίασε η Ελεονώρα Μελέτη, τονίζοντας ότι θεωρεί αδιανόητο εν έτει 2024 «να υποστηρίζει κάποιος ότι η ομοφυλοφιλία είναι αμαρτία».

«Εγώ να υποθέσω δηλαδή ότι ο Αναδιώτης και όλοι όσοι θεωρούν ότι η ομοφυλοφιλία είναι αμαρτία είναι κατά τα άλλα άρτιοι χριστιανοί. Δεν λένε ψέματα, δεν έχουν κάνει προγαμιαίο σεξ, σέβονται κι αγαπούν τον άλλον. Αν θες να είσαι πραγματικά καλός χριστιανός, θα πρέπει να είσαι πραγματικά και ουσιαστικά καλός χριστιανός. Αγαπάτε αλλήλους!» είπε αρχικά η παρουσιάστρια της εκπομπής «Mega Καλημέρα».

«Ένας άνθρωπος που δεν αποδέχεται τα δικαιώματα του συνανθρώπου του θα πρέπει λιγάκι να μελετήσει βαθύτερα τις απόψεις του και για ποιον λόγο το κάνει αυτό. Δεν μπορώ το 2024 να ακούω ότι είναι αμαρτία το να είναι κάποιος ομοφυλόφιλος. Πες ότι δεν σου αρέσει, ότι δεν το προτιμάς, ότι δεν θα το επέλεγες, μη μου το βαφτίζεις αμαρτία. Μεγαλώνουν και παιδιά μέσα σε αυτά τα σπίτια και θα ακολουθήσουν κι αυτά την ίδια οδό και θα επαναλάβουν αυτά που λένε οι γονείς, γιατί η γλώσσα των γονιών είναι συνέχεια της γλώσσας των παιδιών, θα πει λοιπόν και το παιδάκι ότι είναι αμαρτία και αυτό θα διαιωνιστεί εις του αιώνες των αιώνων» τόνισε η Ελεονώρα Μελέτη.

Νίκος Αναδιώτης: Η ομοφυλοφιλία είναι αμαρτία

«Διαφωνώ με τον γάμο μεταξύ ομόφυλων και θα προτιμούσα ιδανικά στο δικό μου μυαλό όλοι οι άνθρωποι να έρχονται εις γάμου κοινωνία μέσα στην εκκλησία. Διαφωνώ και με τον πολιτικό γάμο ιδανικά, κατά τη δική μου κρίση. Δεν μπορώ να αποτρέψω το οτιδήποτε ούτε να μεταπείσω κάποιον» ανέφερε ο Νίκος Αναδιώτης, μιλώντας στο «Πρωινό» τη Δευτέρα.

«Γιατί να το βαφτίσουμε γάμο; Τι είναι γάμος; Άνδρας και γυναίκα, ό,τι γνωρίζουμε. Δεν ξέρω αν γνωρίζεις τίποτα άλλο. Το ότι συμβαίνει σε άλλα κράτη δεν είμαι σε θέση να το κρίνω. Εμένα με ενδιαφέρει τι γίνεται στη δικιά μας την πατρίδα. Δεν είναι όλα τα ευρωπαϊκά κράτη που το δέχονται αυτό, όπως γνωρίζω, ας πούμε, η Ιταλία δεν το αποδέχεται αυτό. Θα μου πεις, κάποιο ζευγάρι μπορεί να πάει στο εξωτερικό να το κάνει αυτό και να έρθει να ζήσει στην Ελλάδα. Εμείς, είμαι λίγο αντίθετος στο να το νομιμοποιήσουμε».

«Δεν θεωρώ ότι η επιθυμία του καθενός είναι και δικαίωμά του στη ζωή. Δεν μπορούμε να ζούμε μόνο με τις επιθυμίες μας» είπε ο ηθοποιός και πρόσθεσε: «Θέλεις να το κάνεις γνωστό, να το επισημοποιήσεις, να το δημοσιοποιήσεις παντού. Δεν καταλαβαίνω τα δικαιώματα που έχουν να κερδίσουν με αυτό. Αφού στην κοινωνία είναι ίσοι και στις δουλειές όλες μια χαρά δουλεύουν και αποδεκτοί είναι απ΄ όλους, αλλά τα παιδιά είναι κάτι άλλο. Τα δικαιώματα του παιδιού υπερασπίζομαι, είναι περισσότερα από αυτά που έχουμε εμείς».

«Η ομοφυλοφιλία είναι ξεκάθαρα αμαρτία. Μόνο αμαρτία είναι, δεν είναι κάτι άλλο. Δεν είναι αρρώστια. Δεν είναι η μόνη αμαρτία», είπε κλείνοντας.

Ροή ειδήσεων

Advertisement