Connect with us

Πάτρα - Δ. Ελλάδα

Ελεύθερος ο 34χρονος που έβγαλε… όπλο για τα μάτια μιας κοπέλας

Published

on

Ποινική δίωξη σε βαθμό πλημμελήματος για τα αδικήματα της σωματικής βλάβης, της εξύβρισης και απειλής και παράβασης της νομοθεσίας περί όπλων άσκησε η Αντεισαγγελέας Πρωτοδικών Ηλείας στον 34χρονο συλληφθέντα του επεισοδίου που σημειώθηκε το βράδυ της Δευτέρας στα Κρέστενα.

Στην συνέχεια ο 34χρονος παραπέμφθηκε για να δικαστεί στο Αυτόφωρο Μονομελές Πλημμελειοδικείο Ηλείας και η δίκη του ορίστηκε για την επόμενη εβδομάδα και μέχρι τη διεξαγωγή της θα παραμείνει ελεύθερος. Να σημειωθεί ότι σύμφωνα με πληροφορίες o 34χρονος κατέθεσε και μήνυση για ψευδή καταμήνυση σε βάρους φερόμενου ως θύματος της επίθεσης για την οποία κατηγορείται.

Όσον αφορά την υπόθεση, οι δύο άνδρες ενεπλάκησαν μεταξύ τους και όπως προέκυψε από τις καταθέσεις των εμπλεκομένων και από την αστυνομική προανάκριση, αφορμή για το επεισόδιο αποτέλεσε μια ερωτική αντιζηλία. Κατά τη διάρκεια του επεισοδίου ο 34χρονος κατηγορείται ότι χτύπησε με το κοντάκι του αεροβόλου όπλου αμπούλας που είχε στην κατοχή του τον 24χρονο τραυματίζοντάς τον.

Ροή ειδήσεων

Advertisement