Connect with us

Ελλάδα

Καλαμάτα: Δεύτερη καταγγελία για παρενόχληση γυναίκας από 68χρονο

Published

on

Άλλη μια καταγγελία εναντίον του 68χρονου ατόμου που συνελήφθη το απόγευμα της περασμένης Παρασκευής για σεξουαλική παρενόχληση έγινε στην ασφάλεια της Καλαμάτας.

Μετά την 29χρονη που κατέθεσε μήνυση για παρενόχληση που της έγινε από 68χρονο άνδρα – ο οποίος φέρεται ιδιοκτήτης διαγνωστικού κέντρου στην Καλαμάτα – άλλη μια γυναίκα κατήγγειλε παρόμοιο περιστατικό με πρωταγωνιστή το ίδιο πρόσωπο πριν από έναν χρόνο.

Σύμφωνα με το «Θ», το βράδυ της Κυριακής, γεγονός που επιβεβαιώθηκε και από το γραφείο Τύπου της Γενικής Αστυνομικής Διεύθυνσης Πελοποννήσου, στην Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Καλαμάτας εμφανίστηκε και δεύτερη γυναίκα, η οποία προχώρησε επίσης σε καταγγελία κατά του συγκεκριμένου 68χρονου για παρόμοιο περιστατικό.

Πρόκειται για μια γυναίκα 47 ετών από τη Βουλγαρία και όπως κατήγγειλε, το περιστατικό σε αυτή συνέβη τον Ιανουάριο του 2023.

Χθες που επρόκειτο να εκδικασθεί στο Αυτόφωρο το περιστατικό της 29χρονης, η πλευρά της κοπέλας ζήτησε αναβολή, καθότι αντιμετωπίζει ακόμα πρόβλημα υγείας, ενώ είναι σοκαρισμένη κι από το γεγονός.

Το δικαστήριο έκανε δεκτό το αίτημα και ανέβαλε την εκδίκαση για τις 23 Φεβρουαρίου.

Μήνυση

Σύμφωνα με τη μήνυση που κατέθεσε η 29χρονη κοπέλα το απόγευμα της Παρασκευής στην Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Καλαμάτας, αλλά κι όσα μας περιέγραψε συγγενικό της πρόσωπο, η κοπέλα αντιμετωπίζοντας πρόβλημα με το στομάχι της παραπέμφθηκε στον 68χρονο για τη διενέργεια εξέτασης.

Καταγγέλλεται, ότι κατά τη διάρκεια της εξέτασης, το πρωί της Παρασκευής, ο 68χρονος την παρενόχλησε, όχι μόνο μία φορά, και με ξεκάθαρο τρόπο.

Η κοπέλα αντέδρασε και αποχώρησε, ενώ λίγες ώρες αργότερα απευθύνθηκε στην Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Καλαμάτας, όπου και κατέθεσε μήνυση σε βάρος του.

Αστυνομικοί της Ασφάλειας Καλαμάτας το ίδιο απόγευμα εντόπισαν και συνέλαβαν τον 68χρονο με την κατηγορία της προσβολής γενετήσιας αξιοπρέπειας.

Ροή ειδήσεων

Advertisement