Connect with us

Πάτρα - Δ. Ελλάδα

Ναύπακτος: «Κατήγγειλα τον πατέρα μου για σεξουαλική παρενόχληση από νεύρα και φόβο – Δεν ενέκρινε την σχέση μου»

Published

on

Νέα τροπή στην υπόθεση της καταγγελίας 19χρονης σε βάρος του πατέρα της στην Ναύπακτο για σεξουαλική παρενόχληση. Η κοπέλα, όπως παραδέχθηκε, κατηγόρησε τον πατέρα της επειδή δεν ενέκρινε την σχέση της.

Όπως είχε γίνει γνωστό η νεαρή είχε πάει στο τμήμα μαζί με την μητέρα της και κατήγγειλαν το γεγονός. Τελικά, η καταγγελία αποσύρθηκε με την 19χρονη σε δηλώσεις της στην εκπομπή «Ακόμα δεν είδες τίποτα!» να αποκαλύπτει:

«Δεν ισχύει αυτό το πράγμα για τη σεξουαλική παρενόχληση και απλά ήταν σε νεύρα και θυμό. Στα νεύρα και στον φόβο μου το τι μπορούσε να έχει γίνει αν τυχόν ο πατέρας μου έκανε κακό στο αγόρι μου ή στο οτιδήποτε ή σε εμένα. Πίστευα ότι θα βοήθαγε κάπως η αστυνομία σε κάτι ώστε να μην με ξαναενοχλήσει. Είχα πάει στο τμήμα και είχα πει ότι δεν ισχύει αυτό το πράγμα».

Για τις σχέσεις που έχει σήμερα η νεαρή με την πατέρα της δήλωσε: «Τώρα δεν είναι μόνο η καταγγελία για αυτό, είναι και… έχω κάνει και μια άλλη καταγγελία ώστε να μην μπορεί να με πλησιάσει, για μέτρα και τέτοια, για μένα και το αγόρι μου. Αυτό αφορά σε φάση ότι δεν ήθελε το αγόρι μου, δεν δεχόταν κι όλα αυτά και τσακωνόμασταν συνέχεια κι αυτά».

Ροή ειδήσεων

Advertisement