Connect with us

Πάτρα - Δ. Ελλάδα

Η πατρινή εταιρεία μεταφορών «Πλέσσας» δώρισε ένα σύγχρονο πυροσβεστικό όχημα στο Σωματείο Εθελοντών Πυροσβεστών Αχαΐας

Η εθελοντική ομάδα απένειμε τιμητική πλακέτα στον γνωστό επιχειρηματία Διονύσιο Πλέσσα

Published

on

Ένα ολοκαίνουργιο και σύγχρονο πυροσβεστικό όχημα προσέφερε στο Σωματείο Εθελοντών Πυροσβεστών Ν. Αχαΐας η γνωστή πατρινή εταιρεία μεταφορών «Πλέσσας».

Το όχημα παραδόθηκε προχθές το απόγευμα, κατά τη διάρκεια μιας ξεχωριστής εκδήλωσης που διοργάνωσε το Σωματείο Εθελοντών Πυροσβεστών Ν. Αχαΐας με αφορμή την κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας του στην αίθουσα εκδηλώσεων του Οργανισμού Λιμένος Πατρών.

Ο πρόεδρος του Σωματείου Ιωάννης Σαλίκης ανέφερε πως το Διοικητικό Συμβούλιο αποφάσισε να βραβεύσει τον Εμπορικό Διευθυντή και Δ/ντή Μάνατζμεντ της μεταφορικής εταιρείας «Πλέσσας» Διονύσιο Πλέσσα απονέμοντας τιμητική πλακέτα ως ελάχιστη αναγνώριση της μεγάλης προσφοράς της εταιρείας αλλά και προσωπικά για την άμεση ανταπόκριση στο αίτημα που του έθεσαν.

«Η ομάδα μας ενισχύθηκε με ένα ακόμη πυροσβεστικό όχημα το οποίο θα προσφέρει τις υπηρεσίες του με απώτερο σκοπό την προστασία των πολιτών, των περιουσιών αυτών και του φυσικού μας πλούτου» ανέφερε χαρακτηριστικά, ευχαριστώντας δημόσια την εταιρεία για την σημαντική δωρεά της.

Η Πατρίσια Χωραΐτη executive assistant της «Πλέσσας», εκ μέρους της εταιρείας στον χαιρετισμό της υπογράμμισε μεταξύ άλλων πως «η αγορά του πυροσβεστικού οχήματος και η προσφορά του στο Σωματείο σας εντάσσεται στην κοινωνική ευθύνη που προάγει η εταιρεία μεταφορών «PLESSAS BROS S.A.». Είμαστε παρόντες και ανταποκρινόμαστε σε αιτήματα της κοινωνίας».

Παράλληλα, ο κ. Πλέσσας που παρέλαβε το βραβείο από τα μέλη του Σωματείου ανέφερε πως προσπαθούμε να κάνουμε ό,τι περισσότερο μπορούμε για να στηρίξουμε κοινωνικές δραστηριότητες και εθελοντικές ομάδες που προσφέρουν σημαντικό έργο στην κοινωνία και εξήρε το έργο των εθελοντών πυροσβεστών που συμβάλλουν στην πρόληψη και καταστολή των πυρκαγιών προστατεύοντας το περιβάλλον.

Μάλιστα, σε κλίμα συγκίνησης έγινε και ο αγιασμός του οχήματος από τον Αρχιμανδρίτη π. Ιωακείμ Σταματόπουλο, ο οποίος ευχήθηκε να είναι καλορίζικο και να προσφέρει υπηρεσίες επ’ ωφελεία του κοινωνικού συνόλου.

Στην εκδήλωση κοπής της πίτας του Σωματείου παραβρέθηκαν και απηύθυναν χαιρετισμό ο αντιπεριφερειάρχης Αχαΐας Φωκίωνας Ζαΐμης, ο αντιδήμαρχος του Δήμου Πατρέων Παναγιώτης Μελάς, εκπρόσωπος της υφυπουργού Υποδομών Χριστίνας Αλεξόπουλου, η πολιτευτής Αχαΐας της Ν.Δ., αντιστράτηγος ε.α. της ΕΛ.ΑΣ. Ευσταθία Γιαννιά, ο διοικητής πυροσβεστικών υπηρεσιών νομού Αχαΐας Βασίλειος Μαρτζάκλης και ο διοικητής της Π.Υ. Πατρών Γεώργιος Κολοκοτσάς, ο διευθύνων σύμβουλος του ΟΛΠΑ Παναγιώτης Αναστασόπουλος και άλλοι, οι οποίοι συνεχάρησαν τον κ. Πλέσσα για το κοινωνικό του έργο.

Να αναφερθεί πως στην εκδήλωση παραβρέθηκαν και άλλοι επιχειρηματίες, οι οποίοι έχουν ενισχύσει το Σωματείο και πλήθος κόσμου που είναι συνοδοιπόροι στο έργο του και έχουν συμβάλλει με το δικό τους λιθαράκι για να επιτευχθούν οι στόχοι του.

 

Ροή ειδήσεων

Advertisement