Connect with us

Πάτρα - Δ. Ελλάδα

Προσέφερε στη δημόσια παιδεία-Ο Σύλλογος Δασκάλων και Νηπιαγωγών Πάτρας αποχαιρέτισε την Βιβή Νικολάου

Published

on

Σε κλίμα άφατης θλίψης συγγενείς, συνάδελφοι, φίλοι και γνωστοί αποχαιρέτισαν χθες την συνταξιούχο εκπαιδευτικό Πλουμιστή Νικολάου σε ηλικία 63 ετών, στον Ιερό Ναό Αγίου Μηνά Λεύκας Πατρών.

Ο Σύλλογος Δασκάλων και Νηπιαγωγών Πάτρας σε ανακοίνωσή του ανέφερε πως «με μεγάλη θλίψη αποχαιρετούμε τη συνταξιούχο συνάδελφο Βιβή Νικολάου που έφυγε από τη ζωή μόλις σε ηλικία 63 ετών δίνοντας τους τελευταίους μήνες σπουδαία μάχη με τη σοβαρή ασθένεια που αντιμετώπιζε.

Η συνάδελφος Βιβή υπηρέτησε σε σχολεία της περιοχή μας ενώ τα τελευταία χρονιά υπηρέτησε στο 47ο δημοτικό σχολείο Πατρών. Αγαπητή σε μαθητές συνάδελφους και γονείς ξεχώριζε για το χαμόγελο της την ηρεμία αλλά και το θάρρος που αντιμετώπιζε όλες τις δυσκολίες. Ακόμα και ως συνταξιούχος δασκάλα συμμετείχε στις δράσεις του συλλόγου μας δηλώνοντας την αλληλεγγύη της σε κάθε προσπάθεια μας να γίνει η Δημόσια Παιδεία καλύτερη. Εκφράζουμε τα ειλικρινή μας συλλυπητήρια στα παιδιά της Γιάννη και Ειρήνη, στον σύζυγό της και συνάδελφό μας Νίκο, στους λοιπούς οικείους της και συναδέλφους που είχαν την τύχη να συνεργαστούν μαζί της» ανέφερε σε ανακοίνωσή του ο Σύλλογος Δασκάλων και Νηπιαγωγών Πάτρας».

«ΜΕ ΑΞΙΕΣ ΚΑΙ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟ ΠΝΕΥΜΑ»

Συγκινητική και η αναφορά της εκπαιδευτικού του 47ου Δημοτικού Σχολείου Μαρίας Μαμματά για την απώλεια της εκλιπούσης. «Λόγια δεν υπάρχουν, όταν φεύγει τόσο βιαστικά από τη ζωή μια φίλη, μια εξαίρετη συνάδερφος με το χαμόγελο πάντα στα χείλη. Πάντα πρόθυμη, συνεργάσιμη, με αξίες και αγωνιστικό πνεύμα Έδωσε και πήρε πολλή αγάπη από όλους μας. Δυστυχώς μας αποχαιρετά γρήγορα.Καλό παράδεισο! Πλουμιστή μας όπως ήταν και η ζωή σου ολόκληρη. Φτωχότερο το 47 ο Δημοτικό Σχολείο… Θα είσαι για πάντα στις καρδιές μας Καλή αντάμωση..

 

 

 

Ροή ειδήσεων

Advertisement