Connect with us

Πάτρα - Δ. Ελλάδα

Επτά απολύσεις σε πολυεθνική εταιρεία στην Πάτρα

Published

on

Σε απολύσεις 7 εργαζομένων, στέλνοντας «τελεσίγραφο» για την υλοποίησή τους έως τέλος του μήνα, προχωρά η πολυεθνική εταιρεία μάρκετινγκ και πληροφορικής «THINK DIGITAL» στην Πάτρα.

Αφορμή σύμφωνα με τη Διεύθυνσή της, που προχώρησε στις συγκεκριμένες ανακοινώσεις προς τους εργαζόμενους της στο τέλος της βδομάδας, αποτελεί το γεγονός ότι δεν βγαίνουν τα πρότζεκτ και τα προγράμματα που έχει αναλάβει. Την ίδια ώρα, ωστόσο, προαναγγέλλει νέες προσλήψεις εργαζομένων.
Μάλιστα προχθές το Εργατικό Κέντρο Πάτρας προχώρησε σε παράσταση διαμαρτυρίας με κεντρικό σύνθημα: «Σήμερα ο διπλανός μας εργαζόμενος – αύριο εμείς;», το Σωματείο Νέων Τεχνολογιών και Τηλεπικοινωνιών Αχαΐας. Ο πρόεδρος του ΕΚΠ Δημήτρης Μαρμούτας δήλωσε χαρακτηριστικά: «Δεν αποδεχόμαστε τις απολύσεις, αρνούμαστε να είμαστε κόστος», σημείωσε. «Η εταιρεία που αυτοδιαφημίζεται ως best place to work, προχώρησε ακόμα μία φορά σε απολύσεις συναδέλφων μας».
Όπως ειπώθηκε ενώ η εταιρεία διαφημίζει και προβάλλει με όλους τους τρόπους ότι αποτελεί μια από τις καλύτερες εργοδότριες επιχειρήσεις για το 2022, οι απολύσεις που θέλει να επιβάλει, αφορούν εργαζόμενους με χρόνια προϋπηρεσία σε αυτή.

 

Ροή ειδήσεων

Advertisement