Connect with us

Πάτρα - Δ. Ελλάδα

Με τους αγρότες στο Σύνταγμα ο Πατρινός αντιστράτηγος Γ. Μιχαλόπουλος

Published

on

Στο πεδίο δράσης βρίσκεται διαρκώς ο Πατρινός αντιστράτηγος της ΕΛ.ΑΣ., Γενικός Επιθεωρητής Νοτίου Ελλάδος, Γιώργος Μιχαλόπουλος αποδεικνύοντας ότι είναι ένας μάχιμος αξιωματικός.

Χθες, βρέθηκε στο Σύνταγμα, για υπηρεσιακούς λόγους εξαιτίας της κινητοποίησης των αγροτών καθώς η αστυνομία συνόδευσε τα οχήματα στο κέντρο της Αθήνας και είχε λάβει όλα τα απαιτούμενα μέτρα για την ομαλή διεξαγωγή της διαμαρτυρίας στην καρδιά της πρωτεύουσας. Μάλιστα, ο φακός του Newsit.gr τον «συνέλαβε» με δύο αγρότες, οι οποίοι βρέθηκαν στο Σύνταγμα για να διαδηλώσουν.
Και αναμφίβολα ήταν η φωτογραφία της ημέρας, καθώς οι δύο αγρότες πόζαραν χαμογελαστοί με τον υψηλόβαθμο αξιωματικό της ΕΛ.ΑΣ. εν μέσω της συγκέντρωσης δείχνοντας ότι όλοι έχουν καλή διάθεση.
Ο κ. Μιχαλόπουλος ήταν παρών χθες σ’ όλη την κινητοποίηση καθώς με την στάση του κατόρθωσε να αποτρέψει εντάσεις και πάντα συνομιλώντας με τους αγρότες ήρεμα κατάφερε να κυλήσει η μεγάλη κινητοποίηση ομαλά. Ακόμα, κι όταν ορισμένοι διαδηλωτές επιχείρησαν να αποτρέψουν την έλευση περιπολικού στο Σύνταγμα, ο ίδιος μπήκε μπροστά.

 

Ροή ειδήσεων

Advertisement