Connect with us

Ελλάδα

ΣΥΡΙΖΑ – Υπέρ του να μην γίνουν εκλογές ο Φάμελλος: Δεν θα ήθελα να ξαναμπλέξουμε σε αυτή την ιστορία

Published

on

Με την άποψη ότι δεν πρέπει να στηθούν τώρα κάλπες για την εκλογή προέδρου στον ΣΥΡΙΖΑ συντάσσεται ο πρόεδρος της ΚΟ του ΣΥΡΙΖΑ Σωκράτης Φάμελλος.

«Αν μπορούσα να κάνω μία παρέμβαση μέσα από το Κόκκινο, θα ήταν για να συζητήσουμε γι’ αυτά που λένε οι θέσεις μας. Τι κόμμα θα έχουμε, πώς θα λύσουμε τα προβλήματα που είχαμε» σημείωσε σε ραδιοφωνική του συνέντευξη και συμπλήρωσε σε άλλο σημείο: «Αν λοιπόν τώρα συζητάμε ξανά για μία πιθανή εκλογή προέδρου -λέω πιθανή, γιατί και δεν είμαι σίγουρος και δεν θα ήθελα να ξαναμπλέξουμε σε αυτή την ιστορία, γιατί έχουμε ευρωεκλογές μπροστά μας».

«Θα έπρεπε να σχεδιάσουμε τη μάχη για τα δημόσια πανεπιστήμια που είναι τις επόμενες δύο εβδομάδες και να σχεδιάσουμε και τη μάχη των ευρωεκλογών» ανέφερε.

«Είμαι πολύ προβληματισμένος από τις εξελίξεις. Οι ευθύνες κατανέμονται σχεδόν παντού. Τα μέλη του κόμματος δεν έχουν ευθύνη γι’ αυτή την εξέλιξη που υπάρχει πέρα από ένα βέρτιγκο που βλέπω πολλές φορές να εκφράζεται μία τοξικότητα στο Διαδίκτυο» ανέφερε ακόμη.

Όπως είπε ο Σωκράτης Φάμελλος, «όσο πιο ψηλά είσαι τόσο μεγαλύτερη ευθύνη έχεις για τον χώρο που υπηρετείς. Και αυτό σημαίνει ότι αναλαμβάνω και εγώ την ευθύνη που μου αναλογεί, γιατί η θέση του προέδρου της ΚΟ είναι μία πολύ μεγάλη ευθύνη. Πίστευα ότι ο κύκλος της εσωτερικής συζήτησης έκλεισε μετά τις αποχωρήσεις που έγιναν χωρίς πολιτική συζήτηση και πλήγωσαν τον κόσμο του ΣΥΡΙΖΑ».

Αξίζει να σημειωθεί ότι τα στελέχη που μέχρι τώρα έχουν στηρίξει δημόσια την αναβολή, είναι, εκτός του Σωκράτη Φάμελλου, οι Νίνα Κασιμάτη, Χαρά Καφαντάρη, Κυριακή Μάλαμα και Γιάννης Μουζάλας.

Ροή ειδήσεων

Advertisement