Connect with us

Πάτρα - Δ. Ελλάδα

Η Βίβιαν στην πίτα του συλλόγου “Ζωή Γλυκιά”

Published

on

Η Αντιδήμαρχος Υγείας και Πρόνοιας του Δήμου Πατρέων, Βίβιαν Σαμούρη, παραβρέθηκε σήμερα το πρωί, εκ μέρους της Δημοτικής Αρχής, στην εκδήλωση κοπής της Πρωτοχρονιάτικης πίτας του Συλλόγου Ατόμων με Σακχαρώδη Διαβήτη Πάτρας «Ζωή Γλυκιά».

Η Αντιδήμαρχος, στον σύντομο χαιρετισμό της, αφού μετέφερε τις ευχές του Δημάρχου, Κώστα Πελετίδη, για καλή χρονιά με υγεία και δύναμη σε όλους, ανέφερε τα εξής: «Ο Σύλλογος Ατόμων με Σακχαρώδη Διαβήτη «Ζωή Γλυκιά», συμπλήρωσε ήδη δέκα χρόνια συνεχούς προσφοράς και δράσης για την ευαισθητοποίηση των συμπολιτών μας αλλά και την έγκαιρη ενημέρωση και την πρόληψη του σακχαρώδη διαβήτη σε όλη την Περιφέρεια της Δυτικής Ελλάδος. Καθώς ο σακχαρώδης διαβήτης είναι μια ύπουλη νόσος που μπορεί να προκαλέσει σημαντικότατες βλάβες στην υγεία και ζωή των πασχόντων, χωρίς να προκαλεί συνήθως δραματικά συμπτώματα που θα κινητοποιήσουν έγκαιρα τον πάσχοντα συνδυαστικά με την πολύ μεγάλη αύξηση των περιστατικών και δη σε νεαρές ηλικίες ιδίως μετά την επιδημία της νόσου Covid 19, ο Σύλλογος έχει μπροστά του ανηφορικό δρόμο με αγώνα και διεκδικήσεις. Να έχει Υγεία και Δύναμη το Δ.Σ. και η Πρόεδρος του Βασιλική Γούλα καθώς και όλα τα μέλη. Καλή Χρονιά και καλή συνέχεια στο έργο σας!».
Στην εκδήλωση ήταν παρούσα και η Αντιδήμαρχος Πολεοδομικού – Κυκλοφοριακού Σχεδιασμού και Δόμησης, Αναστασία Τογιοπούλου.

Ροή ειδήσεων

Advertisement