Connect with us

Πάτρα - Δ. Ελλάδα

«Ευνομία- ευταξία και ελεύθερη προσβασιμότητα»

Το τρίπτυχο του ΣΚΕΑΝΑ στον απόηχο της σύσκεψης με τον Δήμο για τα τραπεζοκαθίσματα

Published

on

 

 

 

Την επανέναρξη των εργασιών για την εκπόνηση της νέας κανονιστικής του Δήμου για τους κοινόχρηστους χώρους σηματοδοτεί η σύσκεψη φορέων που πραγματοποιήθηκε την Παρασκευή, μετά από πρόσκληση του Αντιδημάρχου Διοίκησης και Οικονομικών, Διονύση Πλέσσα, στην οποία συμμετείχε ο ΣΚΕΑΝΑ.

Οι εκπρόσωποι των παριστάμενων φορέων μέσα από τις τοποθετήσεις τους εξέφρασαν τις βασικές τους σκέψεις καθώς και τις απαιτήσεις τους από τη νέα κανονιστική, με κοινό τόπο όλων, την προσβασιμότητα από όλους τους πολίτες παντού, την αισθητική και την καλή εικόνα πόλης, σε συνδυασμό με την ορθή λειτουργία των καταστημάτων υγειονομικού ενδιαφέροντος, με τα οφέλη που αυτά προσφέρουν την πόλη.
Σε ανακοίνωσή του ο ΣΚΕΑΝΑ, ανέφερε «η βασική και πάγια τοποθέτηση του ΣΚΕΑΝΑ, όπως αναπτύχθηκε από τον πρόεδρο, κ. Γιατρά, εμπερικλείεται στο τρίπτυχο ευνομία- ευταξία και ελεύθερη προσβασιμότητα, με σεβασμό στην επιχειρηματική δραστηριότητα των καταστημάτων υγειονομικού ενδιαφέροντος».
Ο αντιπρόεδρος του ΣΚΕΑΝΑ, Γιώργος Κούλης, αναφέρθηκε σε τεχνικές λεπτομέρειες καθώς και σε επικαιροποιημένες, σύγχρονες κανονιστικές που εφαρμόζονται ήδη, από άλλους δήμους σε όλη την χώρα.
Ο ΣΚΕΑΝΑ θα καταθέσει γραπτώς τις θέσεις του και θα συνεργαστεί με όλους τους εμπλεκόμενους φορείς στην κοινή προσπάθεια για μια πόλη, προσβάσιμη, φιλική, όμορφη.

 

Ροή ειδήσεων

Advertisement