Connect with us

Γυναίκα

    Με πολιτικό γάμο;

Published

on

 

Ο πολιτικός γάμος στιλιστικά είναι μια συζήτηση στην οποία ίσως ακούσετε πολλές απόψεις. Από τη μια υπάρχουν εκείνες που πιστεύουν ότι μπορείτε να φορέσετε κυριολεκτικά οτιδήποτε, δηλαδή ακόμα και τζιν και ένα απλό πλεκτό ή πουκάμισο, αφού δεν υπάρχει κάποιος στιλιστικός κανόνας που να θέλει τη νύφη στα λευκά ούτε grande. Από την άλλη, θα ακούσετε την άποψη εκείνων που υποστηρίζουν ότι, ναι μεν ο γάμος δεν πραγματοποιείται σε εκκλησία, οπότε δεν περιμένει κανείς να δει τούλια, δαντέλες και φορέματα με ουρά -χωρίς αυτό να σημαίνει βέβαια ότι αν θέλετε να φορέσετε νυφικό θα σας εμποδίσει κανείς-, ωστόσο αυτό δεν σημαίνει ότι το ντύσιμο δεν μπορεί να έχει μια νυφική νότα.

Ξεκινώντας με το χρώμα

Δεδομένου ότι κρατάτε το γαμήλιο ύφος-, παίρνετε σαν βάση το λευκό και τις αποχρώσεις του, όπως το εκρού και το off-white, και συνδυάζετε το ευτυχές γεγονός με το προσωπικό στιλ σας. Φυσικά, το λευκό φόρεμα είναι πάντα μια καλή ιδέα. Μπορείτε να παίξετε με το στιλ και να δοκιμάσετε ένα σε ασύμμετρη γραμμή, το οποίο θα φορέσετε και σε μια έξοδο, ή να επιλέξετε ένα shirt dress, πιο αυστηρό αλλά πάντα κομψό, που μπορείτε να βάλετε και μετά στο γραφείο! Αν δεν θέλετε φόρεμα, μια λευκή ολόσωμη φόρμα είναι η ιδανική σικ εναλλακτική και θα σας κάνει να ξεχωρίσετε.

Σε δύο κομμάτια

Βέβαια, μπορείτε να απευθυνθείτε σε ένα ντε πιες. Για παράδειγμα, μια ντελικάτη σατέν φούστα σε ivory white μπορεί να συνδυαστεί άνετα με μια πλεκτή ρομαντική ζακέτα, συνθέτοντας ένα girly chic look. Εναλλακτικά, προτιμήστε ένα πιο αριστοκρατικό στιλ, με πλισέ μάξι φούστα και ασορτί πουκάμισο με pussy bow, που αγαπούν οι royals.

Με μίνι και κοστούμι!

Αν θέλετε να φορέσετε νυφικό, κάντε το! Προτείνουμε πάντως να δοκιμάσετε τη νέα τάση που θα κάνει θραύση στους γάμους του 2024 και είναι το μίνι. Απλά και ρομαντικά, τα κοντά νυφικά φορέματα αποτελούν μια κομψή επιλογή για τους σύγχρονους γάμους. Τέλος, το αγαπημένο κοστούμι είναι πάντα μια ασφαλής αλλά ποτέ βαρετή επιλογή. Αποπνέει δυναμισμό, αυτοπεποίθηση και γοητεία και σίγουρα θα συνοδεύσει επάξια μια από τις πιο ξεχωριστές μέρες της ζωής σας!

Ροή ειδήσεων

Advertisement