Connect with us

Αθλητισμός

Επάνοδος στις νίκες για τους Μιλανέζους, θέαμα στο Πριγκιπάτο

Published

on

Παιχνίδια με ισχυρό κίνητρο για αμφότερες τις ομάδες κάθε ζευγαριού βρίσκονται στις περισσότερες από τις σημερινές επιλογές μας. Ξεκίνημα με τη Μπάγερν Μονάχου σε μία ευνοϊκή, για εκείνη, έδρα και συνέχεια με Σεγούντα Ντιβιζιόν, όπου η Σπόρτινγκ Χιχόν θέλει να κάνει νίκη 6άδας. Στη Ρώμη, Λάτσιο και Μίλαν θέλουν να βάλουν τέλος στα ανεπιτυχή αποτελέσματα, ενώ μια ώρα αργότερα, στο Πριγκιπάτο του Μονακό, η γηπεδούχος και η πρωταθλήτρια αναμένεται να μας προσφέρουν μεγάλο σκορ και ωραίο ποδόσφαιρο.

  1. Φράιμπουργκ – Μπάγερν Μονάχου (21:30)

Δεν πάνε καλά τα πράγματα στη Φράιμπουργκ που έχει ξεχάσει τι σημαίνει νίκη στην Μπουντεσλίγκα. Φταίει η κούραση; Το αποτυχημένο rotation του προπονητή; Το βέβαιο είναι ότι υποδέχεται τη Μπάγερν με κακή ψυχολογία, τρύπια άμυνα και κάκιστη παράδοση απέναντί της. Όλα ευνοϊκά συνεπώς για τους Βαυαρούς, που χρειάζονται συνεχείς νίκες και μπορούν να ανοίξουν γρήγορα το ματς. Ακόμα και να δεχθεί γκολ, η Μπάγερν θα βάλει περισσότερα, συνεπώς δείχνει ιδανικό το 2 & Over 2,5 στο 2.00.

Διαβάστε επίσης: Παρουσίαση bet365 Casino Live – Όσα πρέπει να γνωρίζεις!

  1. Σπόρτινγκ Χιχόν – Αλμπαθέτε (21:30)

Όσο η Χιχόν δε βελτιώνει τις επιδόσεις της εκτός έδρας, δυσκολεύει την είσοδό της στα πλέι οφ. Στην έδρα της όμως παραμένει αξιόπιστη και αρκετά επιθετική. Αντιμετωπίζει την Αλμπαθέτε, που αγωνίζεται να φτιάξει απόσταση ασφαλείας από τον υποβιβασμό, παραμένει αήττητη 4 αγωνιστικές. Δεν έχει φόντα για διπλό η φιλοξενούμενη, θα πάρουμε ένα combo ασφαλείας που θεωρούμε ότι καλύπτει όλα τα ενδεχόμενα Παίζουμε 1Χ & Over 1,5 στο 1.95.

  1. Λάτσιο – Μίλαν (21:45)

Δε βλεπόταν η Λάτσιο τη Δευτέρα στη Φλωρεντία. Την κολακεύει το τελικό 2-1 της ήττας, παρότι στάθηκε απίστευτα τυχερή και προηγήθηκε, πήρε στο τέλος αυτό που της άξιζε. Μετά το σημερινό ακολουθεί την Τρίτη η Μπάγερν, όπου θα θελήσει να υπερασπιστεί τη νίκη της στο 1ο ματς. Δεν έχει ρόστερ για να χτυπήσει και τα 2 παιχνίδια, η Μίλαν ήταν πολύ καλή στην ισοπαλία με την Αταλάντα, στην Ευρώπη παίζει Πέμπτη. Πιο φρέσκοι και πιο συγκροτημένοι οι Λομβαρδοί, είναι τίμια η απόδοση στο 2 και θα την επιλέξουμε 2.30.

  1. Γουέστ Μπρομ – Κόβεντρι (22:00)

Επιστρέφει στην έδρα της η Μπρομ μετά από θετική συγκομιδή σε 2 σερί εκτός έδρας, όπου μάζεψε 4 βαθμούς και θα μπορούσε και το απόλυτο. Σήμερα έχει ζόρικο παιχνίδι, με την Κόβεντρι παραδοσιακά το ματσάρισμα είναι αμφίρροπο. Η φιλοξενούμενη, όμως, έφαγε δυνατή «σφαλιάρα» στην έδρα της από την Πρέστον, πριν προκριθεί εύκολα στο Κύπελλο μεσοβδόμαδα. Η γηπεδούχος είναι η 4η καλύτερη έδρα της κατηγορίας, σε αποδόσεις άνω του διπλασιασμού δε γίνεται να την προσπεράσουμε. Τίμιος άσσος στο 2.10.

  1. Μονακό – Παρί Σεν Ζερμέν (22:45)

Ολοκληρώνουμε με ντέρμπι στη Γαλλία. Οι Μονεγάσκοι υποδέχονται την Παρί Σεν Ζερμέν με ψυχολογία στα ύψη μετά το σπουδαίο διπλό στη Λανς, όπου παρότι απώλεσαν προβάδισμα 2 τερμάτων και πέναλτι, κέρδισαν με 3-2 στο τέλος. Οι Παριζιάνοι πάλι σκόνταψαν με τον «κακό τους δαίμονα» Ρεν, ισοφάρισαν 1-1 με αμφισβητούμενο πέναλτι. Εκτός έδρας η Παρί είναι κοντά 1 χρόνο αήττητη, τελευταία φορά έχασε στην έδρα που επισκέπτεται σήμερα. Η Μονακό της κάνει συχνά «κηδείες» στο Πριγκιπάτο, με τον Μιναμίνο «καυτό» λογικά θα σκοράρει, οπότε το G/G & Over 2,5 δείχνει άχαστο 1.73.

Διαβάστε περισσότερα νέα και προγνωστικά στο Foxbet.gr

Ροή ειδήσεων

Advertisement